Τέρι: "Δεν θα είχε βγει από τα αποδυτήρια"

Ο αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι, πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που ήθελαν παίκτη των "μπλε" να προτιμάει να χάσει, παρά τα κερδίσει ο Ζοζέ Μουρίνιο, τονίζοντας πως αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο ο πρωταγωνιστής δεν θα είχε βγει από τα αποδυτήρια. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε.

Τέρι: "Δεν θα είχε βγει από τα αποδυτήρια"

Η Τσέλσι τίθεται αντιμέτωπη με την Ντιναμό Κιέβου το βράδυ της Τετάρτης (04/11) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League. Οι "μπλε" θέλουν μόνο νίκη προκειμένου να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι των Ουκρανών όσον αφορά στην υπόθεση "πρόκριση".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο αρχηγός των Λονδρέζων, Τζον Τέρι, μίλησε για το κακό ξεκίνημα της ομάδας, την κριτική που δέχεται ο ίδιος από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, ενώ πήρε θέση για τις φήμες που ήθελαν παίκτη των "μπλε" να δηλώνει πως προτιμάει να χάσει παρά να κερδίσει ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Αναλυτικά:

"Εάν ένας παίκτης μας είχε πει πως θα προτιμούσε να χάσει παρά να κερδίσει για τον Μουρίνιο, τότε δεν θα είχε βγει από τα αποδυτήρια! Επίσης, εάν εσείς (σ.σ. οι δημοσιογράφοι) θέλετε ειλικρινείς απαντήσεις μετά από τα ματς, τότε δώστε στον Μουρίνιο περισσότερη ελευθερία".

Όσον αφορά στην προσωπική κριτική που δέχεται, έδωσε "πληρωμένη απάντηση" στον Ρόμπι Σάβατζ "Μου έχει γίνει πολλή κριτική προσωπικά, από παίκτες που θαυμάζω και έχω παίξει μαζί ή και αντίπαλος. Την έχω δεχθεί. Ο Φέρντιναντ, ο Γκάραγκερ, ο Γκάρι Νέβιλ. Είναι παίκτες από τους καλύτερους που έχω συναντήσει στο άθλημα. Όταν μιλούν άλλοι όμως, δεν το δέχομαι. Όταν κάποιοι δεν έχουν κάνει καριέρα ή έχουν παίξει σε πολύ κακό επίπεδο σε αυτή, δεν το δέχομαι. Ο Ρόμπι Σάβεϊτζ είναι ένας από αυτούς. Μου την έχει πει αρκετές φορές. Αλλά θα το δεχθώ, 24 ώρες το 24ωρο, από τον κάθε Ρίο, τον κάθε Κάραγκερ και τον κάθε Νέβιλ. Από άλλους; Δεν νομίζω".

Για το τι φταίει που η ομάδα έχει τόσο κακή απόδοση, αλλά και τον Ζοζέ Μουρίνιο: "Είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε ένα πράγμα μόνο του. Είμαστε στο σημείο που είμαστε εξαιτίας πολλών καταστάσεων. Οι παίκτες θα πούμε πως δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Καταλαβαίνουμε που βρισκόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε για να ξεφύγουμε από αυτό. Οι ευθύνη βαραίνει τους παίκτες για όσα συμβαίνουν στην ομάδα, όχι τον προπονητή. Είμαι σίγουρος πως ενωμένοι, παίκτες, σύλλογος, κόσμος, θα σηκώσουμε κεφάλι και θα πραγματοποιήσουμε βαθμολογική άνοδο.

Ο προπονητής είναι υπό πίεση εξαιτίας των εμφανίσεων μας, αλλά όταν περάσουμε την άσπρη πλάγια γραμμή, τότε δεν περνάει από το χέρι του. Αλλά έτσι όπως είναι ως άνθρωπος (σ.σ ο Μουρίνιο) θα σας αντιμετωπίσει μετά τα παιχνίδια και θα πάρει πάνω του την ευθύνη. Ξέρουμε πως πρέπει να βελτιωθούμε. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και όποιος έχει δει τα αποτελέσματά μας θα το έχει καταλάβει. Ο Τζον Τέρι μπορεί να παίξει και καλύτερα και θεωρώ πως για να το κάνω πρέπει να επιστρέψω στα επίπεδα της περσινής περιόδου".

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK