Τρελάθηκε ο Λουίζ και είπε "άντε γα@@@@@" στον Κόντε!

Τι και αν πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στην Ρόμα ανοίγοντας το σκορ για την Τσέλσι; Ο Νταβίντ Λουίζ ήταν έξαλλος κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο ελέω... Κόντε (VIDEO).

Chelsea's David Luiz, right, celebrates after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Roma at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's David Luiz, right, celebrates after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Roma at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ήταν στο αρχικό σχήμα της Τσέλσι στο ματς με την Ρόμα και το ξεκίνημά του ήταν σούπερ αφού μόλις στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους Λονδρέζους με τρομερό δεξί σουτ έξω από την περιοχή.

Παρόλα αυτά ο Νταβίντ Λουίζ αποχώρησε με πολλά νεύρα από τον αγωνιστικό χώρο και η αιτία ήταν η απόφαση του Αντόνιο Κόντε να τον κάνει πρώτη αλλαγή στο 57', περνώντας στη θέση του τον Πέδρο.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ δεν περίμενε να δει το δικό του νούμερο φανέλας να εμφανιστεί στην ηλεκτρονική ταμπέλα την ώρα της αλλαγής και όταν συνειδητοποίησε πως θα αποχωρήσει έδειξε την... τσαντίλα του με μία αθυροστομία.

"Πήγαινε να γ@@@@@@@ μίστερ", ήταν η φράση που βγήκε από τα χείλου του εκνευρισμένου άσου της Τσέλσι και φυσικά το εν λόγω video έκανε το γύρο του κόσμου χάρη στη δύναμη του διαδικτύου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK