"Βαράνε" αλύπητα τον Κόντε, τελευταίος ο Τζέραρντ!

Η Τσέλσι εμφανίστηκε σκιά του εαυτού της στο ματς με την Ρόμα και δέχτηκε τρία γκολ, με αποτέλεσμα να γίνει φουλ επίθεση στον Αντόνιο Κόντε! Το τελευταίο καρφί το'ριξε ο Τζέραρντ...

Liverpool's captain Steven Gerrard gestures during the English Premier League soccer match between Stoke City and Liverpool at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Sunday, May 24, 2015. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's captain Steven Gerrard gestures during the English Premier League soccer match between Stoke City and Liverpool at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Sunday, May 24, 2015. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Αν τα όχι και τόσο καλά αποτελέσματα στη φετινή Premier League χτύπησαν καμπανάκι στον Αντόνιο Κόντε για το μέλλον του στην Τσέλσι, τότε η ήττα με 3-0 από την Ρόμα στο "Ολίμπικο" πρέπει να έριξε ολόκληρο... καμπαναριό, με τον Ιταλό τεχνικό να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και να βλέπει τον Τύπο να τον "σταυρώνει" για την άμυνα σε αποσύνθεση των "μπλε".

Δεν ήταν όμως μόνο τα ΜΜΕ και οι οπαδοί που του άσκησαν αμείλικτη κριτική αλλά και άνθρωποι του ποδοσφαίρου, με έναν εξ αυτών να είναι και ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ.

"Είδαμε την χειρότερη Τσέλσι από τότε που ανέλαβε ο Κόντε. Αλλάζουν οι παίκτες στην άμυνα κάθε εβδομάδα. Ένα λεπτό πριν ο Κέιχιλ έπαιζε στα δεξιά της άμυνας και μετά τον βρίσκεις στο αριστερό άκρο.

Μιλάμε για μία ομάδα που ήξερε τι έπρεπε να κάνει και ήταν συμπαγής, πράγμα που δεν βλέπεις πια. Ο Κόντε φαίνεται να μην ξέρει ποιοι οι είναι οι τρεις καλύτεροι παίκτες του και σε ποιες θέσεις πρέπει να παίζουν", δήλωσε ο παλαίμαχος άσος των "κόκκινων".

ΡΟΜΑ - ΤΣΕΛΣΙ 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK