"Δεν μπορεί κανείς μας να υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό"

Πέντε ποδοσφαιριστές της Μπριζ μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι αυτές δεν θα έχουν καμία σχέση με το φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία.

"Δεν μπορεί κανείς μας να υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό"

Το πρώτο ευρωπαϊκό εμπόδιο του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2015-16 ακούει στο όνομα Κλαμπ Μπριζ, η οποία έχει βρεθεί στο δρόμο του άλλες τρεις φορές στα χρονικά.

Πέντε ποδοσφαιριστές της βελγικής ομάδας μίλησαν για τις επικείμενες μονομαχίες με το "τριφύλλι".

Ρουντ Φόρμερ: "Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο"

"Είναι μια καλή κλήρωση δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Είναι μεγάλο αβαντάζ ότι παίξαμε μαζί τους σε φιλικό παιχνίδι. Δεν μας είναι άγνωστος σαν αντίπαλος. Βέβαια η εικόνα σε ένα φιλικό προετοιμασίας δεν είναι κάτι στο οποίο μπορεί να στηριχθείς αλλά το τεχνικό μας τιμ πήρε πολύτιμα μαθήματα. Επίσης δεν είναι καλό ότι παίζουμε το πρώτο ματς εκτός έδρας. Οι Έλληνες είναι γνωστό ότι είναι ένα ζεστό και θερμό κοινό. Οπότε η υποδοχή που θα έχουμε θα είναι θερμή αλλά σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα γίνει ακριβώς το ίδιο στην έδρα μας. Οι οπαδοί μας επιθυμούν να παίξουμε στο Champions League και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία τους".

Χοσέ Ισκιέρδο: "Δεν μπορείς να υποτιμήσεις τον Παναθηναϊκό"

"Είναι ένα συν για το κλαμπ το φιλικό που δώσαμε ενόψει των δυο αγώνων αλλά και η νίκη μας. Σίγουρα δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα στην ομάδα αλλά δεν θα πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Η διαφορά ανάμεσα σε ένα φιλικό παιχνίδι και σε μια μάχη για το Champions League είναι τεράστια. Δεν πρέπει κανείς μας να υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό. Θυμάμαι ιδιαίτερα τον αρχηγό τους. Μου έκανε εντύπωση στην Ολλανδία. Το γεγονός ότι θα δώσουμε το πρώτο ματς εκτός έδρας ίσως είναι αδιαμφισβήτητα ένα αβαντάζ. Είμαι περίεργος για την υγρασία σε αυτή τη χώρα. Μπορεί να ακόμα πιο έντονη το καλοκαίρι. Η ομάδα όμως θα ταξιδέψει με αρκετή αυτοπεποίθηση στην Αθήνα"

Χανς Βανάκεν: "Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας"

"Σίγουρα με το που έμαθα την κλήρωση δεν φώναξα από τη χαρά μου ότι θα είναι εύκολα τα πράγματα. Η πρόσφατη φιλική μας αναμέτρηση στην Ολλανδία μπορεί να μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτές τις δυο αποστολές και να σχεδιάσουμε την παραμικρή λεπτομέρεια. Σίγουρα υπάρχουν ευκαιρίες για να προκριθούμε στην επόμενη φάση και θα παλέψουμε με ότι έχουμε για να τα καταφέρουμε. Δεν θα αποτελέσει δικαιολογία σε καμία περίπτωση η ζέστη που θα συναντήσουμε στην Αθήνα".

Tίμι Σίμονς-Τομ Ντε Σούτερ: "Το φιλικό ματς δεν μετράει"

"Έχουμε ήδη αφήσει πίσω μας το φιλικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να μετρήσουμε την εικόνα του αντιπάλου μας στο φιλικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να τους αξιολογήσουμε με βάση αυτό. Το ματς στην Ολλανδία ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας. Στα επίσημα ματς παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η θέληση της νίκης. Ο αγώνας στην Αθήνα κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει σε ένα "καζάνι". Αυτό δεν μας φοβίζει καθώς πριν λίγους μήνες κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην Κωνσταντινούπολη αλλά δεν μας επηρέασε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK