Πρεντόμ: "Δεν γίνονται θαύματα"

Χωρίς να παραγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ο Μισέλ Πρεντόμ εμφανίζεται αισιόδοξος για την πρόκριση της Μπριζ επί του Παναθηναϊκού.

Πρεντόμ: "Δεν γίνονται θαύματα"
INTIME SPORTS

Ο Βέλγος κόουτς τόνισε: "H ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έχουμε παίχτες για να προχωρήσουμε παρακάτω. Το που θα φτάσουμε είναι σημαντικό, όπως και το αν θα ξεπεράσουμε τα όριά μας. Όταν ανεβάζεις τον πήχη οφείλεις να δείχνεις μαχητικότητα και να δεις όμως τα όρια που σου δίνει ο διαιτητής να το πράξεις. Να δούμε μέχρι που μπορούμε να είμαστε μάχιμοι, κι από κει και πέρα ο κάθε παίχτης προσπαθεί να δώσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του.

Θα έλεγα ότι δεν είναι σωστό να πρέπει να κρυβόμαστε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και της προετοιμασίας. Είμαστε ακόμα στην αρχή, ξέρουμε τα προβλήματά μας, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Θαύματα ξέρουμε πως δεν γίνονται.

Θεωρώ πως μπορούμε να προκριθούμε. Σίγουρα όταν έχεις τραυματισμούς προσπαθείς για το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Το ζήτημα είναι τι παίχτες έχεις στη διάθεσή σου και τι αλλαγές μπορείς να κάνεις για να προσαρμοστείς στην κατάσταση".

Διαβάστε ακόμη

Αναστασίου: Καλύτεροι και πιο ώριμοι από πέρυσι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK