Πρεντόμ: "Δεν μπορώ να δεχθώ αυτά που έγιναν στο δεύτερο μέρος"

Θυμωμένος με την αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο και την ώρα που ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα φάνηκε να είναι ο προπονητής της Μπριζ, Μισέλ Πρεντόμ, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Πρεντόμ: "Δεν μπορώ να δεχθώ αυτά που έγιναν στο δεύτερο μέρος"
INTIME SPORTS

"Νομίζω ότι η στρατηγική μας ήταν σωστή. Αποδεικνύεται από το 0-1 που θα μπορούσε να γίνει και 0-2. Δυστυχώς δεν ήρθε το δεύτερο τέρμα. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα αντιδράσει με κάθε μέσο. Με εξυπνάδα, θυσία και θέληση. Ομως δεν μπορώ να δεχθώ αυτά που έγιναν στο δεύτερο μέρος. Τα είχαμε όλα στο χέρι μας για να πάρουμε την πρόκριση από σήμερα. Κάναμε τα λάθη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Ο διαιτητής είχε επιείκεια. Εμείς δεν τα κάνουμε αυτά. Θα διεκδικήσουμε μία μεγάλη ρεβάνς για την ομάδα. Είναι καιρός οι παίκτες μας να επιστρέψουν στην ποιότητα της προηγούμενης σεζόν", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Βέλγου προπονητή της Μπριζ, που συνέχισε:

"Εχουμε πρόβλημα αποτελεσματικότητας και επιθετικότητας. Το θέμα είναι οι λύσεις. Το ιδανικό είναι να τα βελτιώσουμε και τα δύο. Αποκτούμε όμως εμπειρία σιγά-σιγά. Βλέπουμε ότι κάναμε καλά πράγματα. Πρέπει όμως και να τα κρατήσουμε. Βεβαίως πιστεύω στην πρόκριση αλλά σε ποσοστά δεν θα μπω. Θα μπορούσαμε σήμερα να φτάσουμε στο 80% της πρόκρισης. Είμαι θυμωμένος με πολλούς από τους παίκτες μου".

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός - Μπριζ 2-1

Βάνακεν: "Απογοήτευση που δεν πετύχαμε δεύτερο γκολ"

Παναθηναϊκός - Μπριζ: Δείτε σε VIDEO τα γκολ

Τα καλύτερα tweets για το Παναθηναϊκός-Μπριζ

Η αποβολή του Σάντσεθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK