Ο πεισματάρης Ουίλιαν δικαιώθηκε, αλλά ο Μέσι "τιμώρησε"

Μπορεί να έστειλε δύο φορές την μπάλα στο δοκάρι, όμως δεν το έβαλε κάτω. Ο Ουίλιαν πείσμωσε και τελικά άνοιξε το σκορ κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε. Ο Λέο Μέσι όμως δεν άργησε να... τιμωρήσει τους Άγγλους.

Chelsea's Willian celebrates after scoring the opening goal of his team during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Chelsea and Barcelona at Stamford Bridge stadium, Tuesday, Feb. 20, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Willian celebrates after scoring the opening goal of his team during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Chelsea and Barcelona at Stamford Bridge stadium, Tuesday, Feb. 20, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ήταν ο μοιραίος παίκτης για την Τσέλσι στο πρώτο μέρος, αφού είχε τα δύο δοκάρια. Τρελάθηκε μέχρι και ο Αντόνιο Κόντε για την ατυχία του.

Ωστόσο, ο Ουίλιαν δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε, πείσμωσε και τελικά στο 62' η τύχη ήταν με το μέρος του αυτή τη φορά.

Σε σουτ του Βραζιλιάνου, η μπάλα πέρασε από την... τρύπα της βελόνας και κατέληξε στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν για το 1-0 της Τσέλσι κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Δείτε το γκολ:

Δεν πρόλαβαν να περάσουν καλά καλά 13 λεπτά και ο Λέο Μέσι ήταν εκεί για να... τιμωρήσει τους Καταλανούς.

Στο 75' ο Αργεντινός έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το πρώτο του γκολ κόντρα στην Τσέλσι, σπάζοντας έτσι την κακοδαιμονία του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK