Επιβεβαίωση Μόντριτς για τις καταγγελίες περί διαφθοράς στην Ντιναμό

Ο Λούκα Μόντριτς κατέθεσε στην εισαγγελία και το γραφείο καταπολέμησης διαφθοράς και οργανωμένου εγκλήματος ότι ο πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ υπεξαίρεσε τουλάχιστον 7.000.000 ευρώ από τη μεταγραφή του στην Τότεναμ το 2008.

Επιβεβαίωση Μόντριτς για τις καταγγελίες περί διαφθοράς στην Ντιναμό

Σάλο έχει προκαλέσει στο κροατικό ποδόσφαιρο το δημοσίευμα της εφημερίδας "Jutarnji" που αναφέρει ότι ο Λούκα Μόντριτς επιβεβαίωσε τις κατηγορίες για τον πρόεδρο Ζντράβκο Μάμιτς.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης κατέθεσε στην εισαγγελία και το γραφείο καταπολέμησης διαφθοράς και οργανωμένου εγκλήματος ότι ο πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ υπεξαίρεσε τουλάχιστον 7.000.000 ευρώ από τη μεταγραφή του στην Τότεναμ το 2008.

Ο Λούκα Μόντριτς υποστήριξε ότι δεν πήρε ποτέ στα χέρια του χρήματα που απέστειλε η αγγλική ομάδα για τη μεταγραφή και πως δεν διάβασε το χαρτί, στο οποίο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο πρόεδρος της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League συγκαταλέγεται σ' εκείνους που φέρονται να κινούν τα νήματα στο χώρο του κροατικού ποδοσφαίρου.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές