Μάμιτς: "Ίσως να μην ήταν άξια η νίκη του Ολυμπιακού"

Αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού, ο τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εξέφρασε τα παράπονά του, τονίζοντας πως η νίκη των "ερυθρολεύκων" ίσως και να μην ήταν άξια.

Μάμιτς: "Ίσως να μην ήταν άξια η νίκη του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια στους παίκτες του παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό έδωσε ο τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζόραν Μάμιτς, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς επεσήμανε πως οι "ερυθρόλευκοι" δεν άξιζαν τη νίκη.

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Θα ήθελα να πω ότι παρόλο που είπα συγχαρητήρια, υπήρχαν δύο φάσεις που δεν ήταν σωστές και ίσως η νίκη να μην ήταν άξια.

Εμείς δυστυχώς είχαμε δύο παίκτες επιθετικούς, τον Ρογκ και τον Πίβαριτς που πήραν κίτρινες κάρτες και δεν μπορόυσαμε να κάνουμε στην επίθεση ό,τι θέλαμε.

Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο ο Χότζιτς είχε προβλήματα και δεν γινόταν να συνεχίσει. Επίσης είχαμε και αρκετές απουσίες. Συνολικά ήμασταν άτυχοι.

Θα ήθελα να συγχαρώ όμως τους παίκτες μου που πράγματι άφησαν κάτι παραπάνω και άξιζαν ένα βραβείο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας", δήλωσε αρχικά ο Μάμιτς.

Είπατε ότι δεν άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός για δύο φάσεις. Μπορείτε να μας εξηγήσετε;

Δύο φορές βγάλαμε την μπάλα για φερ πλέι γιατί οι παίκτες είχαν προβλήματα σοβαρά και δεν πήραν πίσω την μπάλα. Αυτό ήταν κάπως άδικο.

Η Ντιναμό έβαλε το γκολ στο 21ο λεπτό και οι παίκτες σας έπεφταν κάτω από το αμέσως επόμενο λεπτό. Αυτό είναι φερ πλέι από την πλευρά των παικτών σας;

Αυτό ίσως είναι η άποψή σας. Αυτό δεν είναι το δικό μας στυλ και ίσως δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω.

Ήταν δική σας επιλογή από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου να γυρίσετε πίσω την ομάδα; Επίσης πιστέψατε στη νίκη μετά την απόκρουση του πέναλτι από τον τερματοφύλακά σας;

Δεν ήταν το σκεπτικό μας αυτό. Απλώς, αναγκαστικά επειδή πήραν δύο παίκτες κίτρινες έπρεπε να ήμασταν πολύ προσεκτικοί. Είμαστε σίγουροι ότι και ο Ολυμπιακός θα ήταν επικίνδυνος και έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί.

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο ποια είναι τα φαβορί για την πρόκριση στους “16” και επίσης, η ομάδα σας σε τι στοχεύει;

Εμείς έχουμε μπροστά μας δύο αγώνες στο Λονδίνο και με την Μπάγερν. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως παίξαμε στους τρεις αγώνες. Όσον αφορά στην 1η και 2η θέση φαίνεται ξεκάθαρα ποιος θα είναι εκεί. Η Μπάγερν και ο Ολυμπιακός.

Γιατί αποφασίσατε να επιλέξετε τον Εντουάρντο;

Απλώς, είδα ένα όνειρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

VIDEO: Oι πανηγυρισμοί της μεγάλης νίκης!

Τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού

Η θρυλική περιγραφή της νίκης του Ολυμπιακού από τον Sport 24 Radio 103,3

News 24/7

24MEDIA NETWORK