Μάμιτς: "Ο Ολυμπιακός μπορεί ακόμη και την πρώτη θέση"

Ο Ζόραν Μάμιτς μίλησε για την αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία, αλλά η ομάδα ξέρει τον τρόπο να πάρει τη νίκη.

Μάμιτς: "Ο Ολυμπιακός μπορεί ακόμη και την πρώτη θέση"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν σε θέση ισχύος έναντι της Άρσεναλ.

Παρόλα αυτά, οι Κροάτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να... καταθέσουν τα όπλα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ζόραν Μάμιτς.

Ο 44χρονος τεχνικός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία, αλλά η ομάδα του ξέρει τον τρόπο να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Περιμένουμε έναν καλό αγώνα στο Καραϊσκάκη σε μία φανταστική ατμόσφαιρα".

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι: "Στον προηγούμενο αγώνα παίξαμε πολύ καλά. Πιστεύω κι αύριο μέσα σε αυτήν την καυτή ατμόσφαιρα θα κοιτάξουμε να παίξουμε πολύ πιο καλά. Ξέρουμε το τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε".

Για το ρόλο που παίζει η εμπειρία σε τέτοια ματς: "Ο Ολυμπιακός σίγουρα έχει περισσότερη εμπειρία. Αυτός είναι ένας παράγοντας που μας προβληματίζει. Όμως από την άλλη είναι και ένα κίνητρο. Περιμένουμε πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό αλλά και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε. Ξέρουμε τι αντίπαλο έχουμε αλλά και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Για τα προβλήματα τραυματισμών: "Η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλές και σημαντικές απουσίες. Δεν γίνεται να ξοδέψουμε χρόνο και σκέψη γι' αυτό. Έχουμε βρει όλους τους παίκτες για την 11άδα μας που είναι άξιοι να αναπληρώσουν τα κενά και θεωρούμε πως μπορούμε να κάνουμε ένα καλό ματς".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της Ντιναμό: "Σίγουρα όταν έγινε η κλήρωση με Μπάγερν και Άρσεναλ και ομάδες που έχουν απήχηση στον κόσμο υπήρξε αίσθηση. Όμως ξέραμε και τον Ολυμπιακό και το πόσο καλός είναι. Ο Ολυμπιακός μπορεί 2η και ακόμα και 1η θέση. Ας δούμε τι θα κάνουμε εμείς αύριο για να τους βάλουμε δύσκολα και ας κάνει μετά ο Ολυμπιακός ότι θέλει και νομίζει στα επόμενα ματς".

Για τα θετικά κι αρνητικά στοιχεία των δύο ομάδων: "Δεν θέλω να μιλήσω για τη ομάδα μου. Ο Ολυμπιακός είναι ένα οργανωμένο και πειθαρχημένο σύνολο, με συνοχή. Ατομικά έχουν καλούς παίκτες και ξέρουν εκτός από τον οργανωμένο τρόπο να εκμεταλλεύονται και τις στημένες φάσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σίλβα: "Δεν είναι καθοριστικό το ματς με την Ντιναμό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK