Πίντο: "O Ολυμπιακός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Λονδίνο"

Ο άσος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ίβο Πίντο, μίλησε για τη νίκη της κροατικής ομάδας επί της Άρσεναλ, ενώ αναφέρθηκε στις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο.

Πίντο: "O Ολυμπιακός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Λονδίνο"

Ο δεξιός μπακ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ίβο Πίντο, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Βασίλη Τεμπέλη, για τη νίκη επί της Άρσεναλ και τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για κάτι θετικό στο Λονδίνο.

Για τη νίκη επί της Άρσεναλ: "Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, μα νίκη που τόνωσε την αυτοπεποίθηση μας. Παίξαμε σε μία από τις σημαντικές ομάδες του κόσμου. Στο τακτικό κομμάτι έπαιξε πολύ καλά η Ντιναμό Ζάγκρεμπ".

Για την εξέλιξη του ομίλου μετά τη νίκη: "Σίγουρα αυτή η νίκη έδωσε περισσότερο αυτοπεποίθηση, αλλά τίποτα δεν άλλαξε, τα φαβορί παρέμειναν όπως ήταν. Βλέπουμε την διοργάνωση παιχνίδι με το παιχνίδι. Αυτό το ματς μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση".

Για το αν είδε το Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου και αν γνωρίζει κάτι για τους "ερυθρόλευκους": "Έπαιζα και δεν μπορούσα να το δω. Είδα τα στιγμιότυπα. Γνωρίζω τον Ολυμπιακό από τον Πάουλο Μασάντο. Τώρα είναι Πορτογάλος προπονητής. Ήταν πιο παλιά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά και παίκτες από το πορτογαλικό πρωτάθλημα".

Για το ποιο θεωρεί πως είναι το αδύναμο σημείο της Άρσεναλ: "Είναι δύσκολο να βρεις αδύναμο σημείο στην Άρσεναλ. Παίξαμε καλά και εκμεταλλευτήκαμε τον κενό χώρο. Εκεί κοντρολάραμε το ματς. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιο χτυπητό σημείο αν και εμείς την κερδίσαμε. Είναι μια μεγάλη ομάδα η Άρσεναλ".

Ποιος ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ ξεχωρίζει: "Είναι δύσκολο. Αν χρειαστεί να ξεχωρίσω, θα πω τον Αλέξις Σάντσες. Ήταν ο πιο επικίνδυνος για την Ντιναμό. Ωστόσο όλοι τους είναι γρήγοροι και τεχνίτες και μπορούν από το πουθενά να σου δημιουργήσουν πρόβλημα".

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει βαθμό ή βαθμούς στο "Έμιρεϊτς": "Τίποτα δεν είναι απίθανο όλες οι ομάδες στο Champions League είναι δυνατές, όλες έχουν τις πιθανότητες τους και αξίζουν εκεί που βρίσκονται. Κάλλιστα ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Άρσεναλ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK