Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μίας εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League, Αριάν Αντέμι.

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ξεκίνησε νικηφόρα την παρουσία της στους ομίλους του φετινού Champions League επικρατώντας με 2-1 της Άρσεναλ, σε ένα ματς στο οποίο ο 24χρονος μέσος των Κροατών, Αριάν Αντέμι αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο.

Με ανακοίνωσή της, η Ντιναμό γνωστοποίησε το βράδυ της Τετάρτης (7/10) ότι ο Αντέμι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά από το τέλος της αναμέτρησης με τους "κανονιέρηδες" και αυτό που μένει είναι να εξεταστεί και το δεύτερο δείγμα.

"Οι παίκτες μας υποβάλλονται συχνά σε ελέγχους αντί-ντόπινγκ μετά από ευρωπαϊκά παιχνίδια και ματς πρωταθλήματος και δεν έχει ξανα συμβεί κάτι σαν κι αυτό, οπότε πρέπει να πούμε ότι έχουμε επλαγεί από το αποτέλεσμα.

Ο Αριάν Αντέμι είχε εξεταστεί έξι φορές τον τελευταίο χρόνο και κάθε φορά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό", καταλήγει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK