Η επιστολή της οργάνωσης για την επίθεση στο Ντόρτμουντ

Ο ποδοσφαιρικός, και μόνο, κόσμος παρακολουθεί συγκλονισμένος τα γεγονότα στη Γερμανία, μετά την επίθεση που προκλήθηκε στο πούλμαν της Ντόρτμουντ. Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων την Τετάρτη έδωσε στη δημοσιότητα το περιεχόμενο της επιστολής που αναλαμβάνει την ευθύνη.

A window of Dortmund's team bus is damaged after an explosion before the Champions League quarterfinal soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, western Germany, Tuesday, April 11, 2017.  (AP Photo/Martin Meissner)
A window of Dortmund's team bus is damaged after an explosion before the Champions League quarterfinal soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, western Germany, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Μέρκελ, οι δώδεκα νεκροί στην υπαίθρια αγορά του Βερολίνου τα περασμένα Χριστούγεννα και η αποχώρηση των μαχητικών αεροσκαφών από τη Συρία. Η επιστολή που αναλαμβάνει την ευθύνη της επίθεσης στο πούλμαν της αποστολής της Ντόρτμουντ, τα περιλαμβάνει όλα.

Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, έρχεται να "δώσει φως" στην υπόθεση, με τους φόβους πως εμπλέκεται το Ισλαμικό Κράτος να αυξάνονται.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

« Στο όνομα του φιλεύσπλαχνουκαι καλοκάγαθουΑλλάχ, δώδεκα άπιστοι δολοφονήθηκαν στη Γερμανία από ευλογημένους αδερφούς μας. Όπως φαίνεται, όμως, εσένα, Μέρκελ, δεν σε ενοχλούν οι βρώμικες υποθέσεις σου.

Τα μαχητικάαεροσκάφησου συνεχίζουν να πετούνστον ουρανό του "χαλιφάτου" για να σκοτώσουν μουσουλμάνους. Χάρη στον Αλλάχ, όμως, παραμένουμε δυνατοί.

Από ΄δω και πέραόλοι οι άπιστοιηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές και όλοι οι επώνυμοι της Γερμανίας και των άλλων εθνώνείναι στη λίστα θανάτου του Ισλαμικού Κράτους.

Και θα εξακολουθήσουν να είναιαν δεν εκπληρωθούντα κάτωθι αιτήματα:

Να αποχωρήσουντα μαχητικά αεροσκάφη από τη Συρία.

Να κλείσει η αεροπορική βάση του Ράμσταϊν».

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK