Ο Μήτρογλου έχει κερδίσει το σεβασμό του Τούχελ

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι on fire εδώ και πολύ καιρό και ο Τόμας Τούχελ έδειξε το σεβασμό του για τον "Mitrogolo" στη συνέντευξη Τύπου της Ντόρτμουντ ενόψει της ρεβάνς με Μπενφίκα.

Ο Μήτρογλου έχει κερδίσει το σεβασμό του Τούχελ

Είναι ασταμάτητος το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Μήτρογλου και την εκπληκτική φόρμα την οποία διανύει την έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι της Μπενφίκα με την Ντόρτμουντ για τους "16" του Champions League, αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας του στο "Luz" και της έδωσε αβαντάζ πρόκρισης για τα προημιτελικά.

Το πόσο πολύ τον υπολογίζουν πλέον όχι μόνο στην Πορτογαλία αλλά και σε όλη την Ευρώπη φάνηκε μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου του Τόμας Τούχελ ενόψει του αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων (8/3) στη Βεστφαλία, με τον τεχνικό των "κιτρινόμαυρων" να αναφέρει:

Ο Μήτρογλου έχει κερδίσει το σεβασμό του Τούχελ

"Όλοι οι παίκτες της Μπενφίκα έχουν μεγάλο ταλέντο και ξέρουμε πώς πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε. Ο Μήτρογλου πάντως είναι ένας παίκτης που μπορεί να σκοράρει από το πουθενά", είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε:

"Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να περάσουμε αλλά θα πρέπει να είμαστε αποτελεσμαστικοί στις φάσεις που θα φτιάξουμε. Ο Ομπαμεγιάνγκ ήταν άτυχος στο πρώτο ματς στη Λισσαβώνα αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο πέτυχε δύο γκολ (σ.σ. κόντρα στην Λεβερκούζεν) και ελπίζουμε ότι θα το επαναλάβαι και κόντρα στη Μπενφίκα την Τετάρτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK