Έφτιαξε ευρω-λίστα μέχρι τη... Δευτέρα

Μικρό το διάστημα ως την πρώτη μάχη με τη Βασιλεία, παρόλα αυτά στον ΠΑΟΚ θα εξαντλήσουν τα περιθώρια ενίσχυσης του ρόστερ.

Έφτιαξε ευρω-λίστα μέχρι τη... Δευτέρα
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους 25 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα για τα δύο ματς με τη Βασιλεία. Μέσα όλοι τους, πλην του μόνιμα τραυματία Λεβέκ (όλο τελειώνει κι όλο μένει), του Μιχόγεβιτς (προορίζεται για δανεικός) και του Μουλέν.

Ακόμη και ο Μπίσεσβαρ, που αποκόμισε το πρόβλημα στο γόνατο και όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβει τη μάχη της Τρίτης στην Τούμπα, είναι μέσα.

Μαζί του οι Γλύκος, Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κάνιας, Χαρίσης Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Λάμπρου, Ζαμπά, Ουάρντα, Μυστακίδης και Πρίγιοβιτς.

Το... ζουμί ωστόσο βρίσκεται στην πρόταση που ακολουθεί της αποστολής. Αυτή που αναφέρει ότι "ο ΠΑΟΚ διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε δύο αλλαγές ως 24 ώρες πριν τη σέντρα του πρώτου αγώνα".

Στην Τούμπα παλεύουν να ενισχυθούν σε θέσεις που έχε διαπιστωθεί ανάγκη (αριστερό μπακ, κεντρικό χαφ, φορ) και μέχρι τη Δευτέρα θέλουν να έχουν τελειώσει κάποια υπόθεση. Για να είναι ενδεχομένως διαθέσιμος ο νέος ποδοσφαιριστής στο δεύτερο ματς, στην Ελβετία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK