Are you UEFA Champions League Level?

Το UEFA Champions League ξεκίνησε και η adidas παρουσίασε την επίσημη Μπάλα των αγώνων του UEFA Champions League για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Are you UEFA Champions League Level?

Παράλληλα αυτή τη σεζόν, η adidas θα δώσει την ευκαιρία στους φιλάθλους να συμμετέχουν ενεργά στο UEFA Champions League, με μια καμπάνια που θα τους παροτρύνει να αναρωτηθούν «Είμαι παίκτης επιπέδου UEFA Champions League;» (“Are you UEFA Champions League level?”).

Για πρώτη φορά και οι τρεις σειρές ποδοσφαιρικών παπουτσιών της adidas (Predator, adiPure και f50) υποστηρίζουν την πλατφόρμα miCoach, επιτρέποντας στους παίκτες να καταγράφουν και να αναλύουν τα στατιστικά δεδομένα της απόδοσής τους κατά τη διάρκεια των αγώνων και να τα κάνουν share στο Facebook.

Η ενέργεια που θα διαρκέσει όλη τη σεζόν, υποστηρίζεται από τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, José Mourinho, και τρεις καταξιωμένους παγκοσμίως παίκτες, τους Leo Messi και Xavi της Μπαρτσελόνα και τον Bastian Schweinsteiger της Μπάγερν Μονάχου.

Are you UEFA Champions League Level?

Κλειδί της καμπάνιας είναι ένα προπονητικό πλάνο του miCoach, σχεδιασμένο ώστε να επιτρέπει στους φιλάθλους να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους απέναντι στους καλύτερους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια διαφόρων φάσεων της διοργάνωσης, από τους πρώτους αγώνες έως τον τελικό.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προπονητικά προγράμματα μέσω του site www.micoach.com/uclgroup, καθώς και από τη σελίδα www.facebook.com/adidasfootball και το λογαριασμό @adidasfootball στο Twitter.

Are you UEFA Champions League Level?

Are you UEFA Champions League level? Μπες στο παιχνίδι τώρα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK