Έσπασε το ρόδι η Μπριζ: Τριάρα πριν από τον Παναθηναϊκό

Η Μπριζ έκανε σεφτέ στις νίκες στο βελγικό πρωτάθλημα μετά την ήττα της πρεμιέρας και έφτιαξε την ψυχολογία της πριν από το δεύτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Έσπασε το ρόδι η Μπριζ: Τριάρα πριν από τον Παναθηναϊκό
Μπριζ Μαλίν

Καλό βαθμό πήρε η Μπριζ στην πρόβα τζενεράλε πριν από τη ρεβάνς της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Μολονότι ο Μισέλ Πρεντ Ομ χρησιμοποίησε αρκετούς εφεδρικούς ποδοσφαιριστές, το 3-0 επί της Μαλίν χάρισε στην ομάδα του την πρώτη εφετινή νίκη της σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν.

Η Κλαμπ στάθηκε τυχερή στο πρώτο ημίχρονο, αφού προηγήθηκε μ' ένα αυτογκόλ του Παούλουσεν στο 45' και χωρίς προηγουμένως να έχει απειλήσει την αντίπαλη άμυνα. Γρήγορα όμως, στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε στο 2-0 με το πέναλτι του Ντιαμπί στο 55' και ένιωσε πολύ καλύτερα στο γήπεδο.

Ο Ντιέρκξ στο 63' ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, προτού στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα η Μπριζ κάνει διαχείριση-συντήρηση ενόψει "πρασίνων".

Η σύνθεση της Μπριζ: Μπριζέζ, Εμπομπό (46' Ντιαμπί), Κουλς, Ντε Μποκ, Ντένσβιλ, Ντουάρτε, Σίμονς, Βανάκεν, Φόρμερ, Ντιέρκξ (76' Ντε Σούτερ), Ουλαρέ (68' Στορμ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK