Περίπατο η Σίτι, θράσος μέσα στο Τορίνο η Τότεναμ!

Παρά το γεγονός ότι η Γιουβέντους πέτυχε δύο γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά, η Τότεναμ βρήκε το κουράγιο και το αγωνιστικό σθένος να πάρει ισοπαλία (2-2) στο Τορίνο και να αποκτήσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Επίδειξη δύναμης η Μάντσεστερ Σίτι, διέλυσε με 4-0 τη Βασιλεία στην Ελβετία (VIDEOS).

Περίπατο η Σίτι, θράσος μέσα στο Τορίνο η Τότεναμ!

Ματς-διαφήμιση για το Champions League (ειδικά στο πρώτο μέρος) παίχτηκε στο Τορίνο, με Γιουβέντους και Τότεναμ να έρχονται ισόπαλες 2-2 και να δίνουν υπόσχεση για νέα μάχη μέχρι τελικής πτώσης στο Λονδίνο με φόντο τα προημιτελικά. Οι "μπιανκονέρι" έπιασαν από το... λαιμό τους παίκτες του Ποτσετίνο και πριν μπει το 10λεπτο είχαν πετύχει... δίποντο με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν (στο 2' με σουτ εντός περιοχής και στο 9' με πέναλτι) , όμως τα "σπιρούνια" όχι μόνο δεν πανικοβλήθηκαν αλλά από εκεί και πέρα επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους, έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, έκλεισαν την "Γιούβε" στα καρέ της και ανταμείφθηκαν.

Περίπατο η Σίτι, θράσος μέσα στο Τορίνο η Τότεναμ!

Ο Χάρι Κέιν κατάφερε στην τρίτη του μεγάλη ευκαιρία απέναντι στον Μπουφόν να σκοράρει στο 35' και να κάνει το 2-1, ο Ιγκουαΐν απέτυχε να σημειώσει χατ-τρικ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αφού κόντεψε να... σπάσει το οριζόντιο δοκάρι με εκτέλεση πέναλτι, και στο δεύτερο μέρος η Τότεναμ βρήκε αυτό που άξιζε. Και αυτό γιατί συνέχιζε να ελέγχει το ρυθμό, με το γκολ να έρχεται στο 72' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν (φέρει ευθύνη ο Μπουφόν) και το τελικό 2-2 να της δίνει αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς. Και λόγω σκορ και λόγω πολύ καλής εικόνας της σε ένα γήπεδο-κολαστήριο για κάθε ομάδα...

Γιουβέντους - Τότεναμ 2-2 (2' 9' (πεν.) Ιγκουαΐν / 35' Κέιν, 72' Έρικσεν)


Στην Ελβετία, η Μάντσεστερ Σίτι όχι μόνο (απ)έδειξε γιατί κάνει... πλάκα στην Premier League έχοντας κλειδώσει τον τίτλο από τη δύση του 2017 αλλά έστειλε μήνυμα πως είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και να κατακτησει και το τρόπαιο του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Πριν καν συμπληρωθούν 25 λεπτά αγώνα η υπόθεση πρόκριση στους "8" είχε τελειώσει, με τον Γκιουντογκάν στο 14', τον Μπερνάντο Σίλβα στο 18' και τον Αγκουέρο στο 23' να εκτελούν τον δύσμοιρο γκολκίπερ των γηπεδούχων Βάτσλικ και να κάνουν τους οπαδούς τους να ονειρεύονται τρεμπλ τη φετινή σεζόν.

Περίπατο η Σίτι, θράσος μέσα στο Τορίνο η Τότεναμ!

Ουσιαστικα, το ματς ήταν ένας μονόλογος για τους "πολίτες" που το τελείωσαν με κατοχή μπάλας 74%, με τον Ιλκάι Γκιουντογκάν να βάζει απλά το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου γράφοντας το 4-0 από το 53ο λεπτό. Το τρομερό με τους "πολίτες"; Η τριπλέτα Αγκουέρο-Ντε Μπράινε-Στέρλινγκ μετράει ήδη 60 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (!), με τον Αργεντινό να έχει 29, τον Βέλγο 11, και τον Στέρλινγκ 20...

Βασιλεία - Μάντσεστερ Σίτι 0-4 (14' 53' Γκιουντογκάν, 18' Μπερνάντο Σίλβα, 23' Αγκουέρο)

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK