Σέλτικ-Γιουβέντους 0-3

Με γκολ στην αρχή και στο τέλος η Γιουβέντους πέρασε εύκολα από τη Σκωτία (3-0 τη Σέλτικ) και μπορεί να σκέφτεται από τώρα τα προημιτελικά του Champions League.

Σέλτικ-Γιουβέντους 0-3

Το live του αγώνα

Εικόνα αγώνα:

Η Γιουβέντους δεν είχε μόνο να αντιμετωπίσει τη Σέλτικ. Είχε να αντιμετωπίσει την προϊστορία που την ήθελε να μην έχει κερδίσει ποτέ στο "Σέλτικ Παρκ".

Το γκολ του Μαρκίζιο που τελικώς ορθώς πιστώθηκε στον Μάτρι (μόλις στο 3ο λεπτό) ήταν ό,τι καλύτερο για τη Γηραιά Κυρία για να κάνει τα παραπάνω. Βέβαια, το 0-1 άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα -που ποτέ δεν είδαμε βάσει εξέλιξης- αφού οι γηπεδούχοι αναγκαστικά βγήκαν μπροστά για να πιέσουν για την ισοφάριση δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για να την πετύχουν. Ας όψεται ο Μπουφόν και η αστοχία.

Οσον αφορά στη Γιουβέντους, με κορυφαίο τον Πίρλο, άρχισε να βγάζει την εμπειρία της στον αγωνιστικό χώρο και με τον χρόνο να κυλά υπέρ της, όλα έδειχναν ότι θα φύγει με το διπλό, όπως συνήθως γίνεται στα εκτός έδρας παιχνίδια τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από το 2006 και μετά όταν ηττήθηκε 3-2 από τη Βέρντερ παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ.

Οχι μόνο έφυγε με το διπλό η Γιούβε, αλλά στα τελευταία λεπτά έδωσε διαστάσεις θριάμβου "σκοτώνοντας" τους "καθολικούς" που όσο έμενε το 0-1 πίστευαν σε κάτι καλύτερο. Στο 77' ο Μαρκίζιο πέτυχε το γκολ που του αφαίρεσαν στο 3ο λεπτό και στο 83' ο Βούτσινιτς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το θριαμβευτικό 0-3.

Κλειδί αγώνα:

Η Γιουβέντους αιφνιδίασε τη Σέλτικ και έφερε από νωρίς το παιχνίδι στα μέτρα της. Οσο οι γηπεδούχοι δεν ισοφάριζαν τόσο η Κυρία είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς. Και το κατάφερε.

MVP:

Ο Πίρλο είναι το Α και το Ω της Γιούβε. Αντεξε ακόμα και το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και ήταν ο κυρίαρχος.

Αδύναμος κρίκος:

Η Σέλτικ αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να βρει τις απαντήσεις. Η απουσία του Γιώργου Σαμαρά κόστισε στην επίθεση.

Σε ρυθμούς twitter

# Η Γιουβέντους υποχρέωσε τη Σέλτικ στη βαρύτερη εντός έδρας ήττα της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά το 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν το Νοέμβριο του 1995.

# Ο Νικολά Ανελκά ισοφάρισε το ρεκόρ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αφού έχει αγωνιστεί με 6 διαφορετικές ομάδες στο Champions League.

Σέλτικ-Γιουβέντους 0-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK