Έρευνα για τα επεισόδια (VIDEOS+PHOTOS)

Με κυρώσεις απειλείται η Γαλατάσαραϊ για τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών της πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ντόρτμουντ στο "Ζιγκνάλ Ιντούνα Παρκ". Δείτε videos και φωτογραφίες.

Έρευνα για τα επεισόδια (VIDEOS+PHOTOS)

Η γερμανική αστυνομία έχει αρχίσει έρευνα για τον εντοπισμό των οπαδών της Γαλατάσαραϊ που πέταξαν φωτοβολίδες και καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο και σε μία θύρα, η οποία φιλοξενούσε φίλους της Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με τον Έτζαρντ Φρέιχοφ, επικεφαλής της αστυνομίας, τα επεισόδια άρχισαν στο κέντρο της πόλης, όταν κατά τη διάρκεια της πορείας τους προς το γήπεδο, οι περίπου 800 οπαδοί της τουρκικής ομάδας άναψαν καπνογόνα και έκαναν χρήση κροτίδων.

Έρευνα για τα επεισόδια (VIDEOS+PHOTOS)

Φίλοι της Ντόρτμουντ προσπαθούν να προφυλαχθούν

"Μόλις άρχισε το ματς, κάποιοι συνέχισαν να ανάβουν καπνογόνα. Εντοπίσαμε ορισμένους και τους συλλάβαμε επί τόπου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έτζαρντ Φρέιχοφ.

Η αναμέτρηση διεκόπη δύο φορές για λίγα λεπτά, ενώ οι παίκτες της Γαλατάσαραϊ πήγαν προς το μέρος των οπαδών τους και τους ζήτησαν να σταματήσουν. "Τους είπα ότι αν συνεχίσουν, ο διαιτητής θα διακόψει οριστικά το ματς", είπε σχετικά ο Χαμίτ Άλτιντοπ, ο οποίος έχει γεννηθεί στο γειτονικό Γκελσενκίρχεν.

Έρευνα για τα επεισόδια (VIDEOS+PHOTOS)

Οι Σελτσούκ Ινάν και Φελίπε Μέλο προσπαθούν να καθησυχάσουν τους οπαδούς της ομάδας τους

"Δρομολογήθηκαν έρευνες για ανθρωποκτονία, διατάραξης κοινής ησυχίας και παραβίαση νόμων περί χρήσης εκρηκτικών", σύμφωνα με άλλη ανακοίνωση της αστυνομίας του Ντόρτμουντ.

Η αστυνομία έκανε έλεγχο και φωτογράφισε περίπου 700 οπαδούς (και τις ταυτότητες ή τα διαβατήρια τους) μετά από τη λήξη της αναμέτρησης του "Ζιγκνάλ Ιντούνα Παρκ".

Έρευνα για τα επεισόδια (VIDEOS+PHOTOS)

Φωτοβολία προσγειώνεται σε θύρα φίλων της Ντόρτμουντ

Δεδομένου ότι δύο αστυνομικοί υπέστησαν μικροτραυματισμούς, η Γαλατάσαραϊ απειλείται με κυρώσεις και πρόστιμο από την UEFA.

Οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ ρίχνουν κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο

Φωτιές εντός κι εκτός "Ζιγκνάλ Ιντούνα Παρκ"

Εν εξάλλω κατάσταση, ο Γίργκεν Κλοπ ζητά να διακοπεί το ματς

Οπαδοί της Γαλατάσαραϊ στους δρόμους της γερμανικής πόλης

News 24/7

24MEDIA NETWORK