Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 (VIDEO)

Η Γιουβέντους προηγήθηκε δύο φορές και τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 επί της Ρεάλ στο Τορίνο δείχνοντας ότι είναι ανταγωνιστική ακόμα και στο κορυφαίο επίπεδο. Μοράτα και Τέβες τα γκολ της "κυρίας", είχε ισοφαρίσει ο Ρονάλντο.

Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 (VIDEO)

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Δεν ξέρουμε τι είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στους παίκτες του πριν βγουν στο γήπεδο για το μεγάλο ημιτελικό, ο,τι και αν ήταν όμως έπιασε. Το πάθος των ποδοσφαιριστών της Γιουβέντους χτύπησε κόκκινο στα πρώτα 20 λεπτά της αναμετρήσεις κατά τα οποία οι πρωταθλητές Ιταλίας πίεσαν του θανάτου τους αντιπάλους τους. Οι της Ρεάλ ψάρωσαν. Και λάθη έκαναν και κενά άφηναν και σ' ένα από αυτά ο Μοράτα βρήκε την ευκαιρία να γράψει το 1-0 στο 10' μετά την απόκρουση του Κασίγιας στο σουτ του Τέβες. Ο Μοράτα μάλιστα, σεβόμενος ότι είναι ποδοσφαιρικό παιδί της Ρεάλ, δεν πανηγύρισε.

Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 (VIDEO)

To πρόβλημα για τη Γιουβέντους είναι ότι αυτή η επιθετικότητα εξατμίστηκε γρήγορα. Τόσο γρήγορα που η Ρεάλ χρειάστηκε μόλις ένα πεντάλεπτο για να μεταφέρει το ενδιαφέρον της αναμέτρησης μπροστά στην εστία του Μπουφόν, έστω και χωρίς φορ αφού ο τραυματίας Μπενζεμά έμεινε στη Μαδρίτη. Θα μας πείτε τι να τον κάνει κανείς το φορ όταν διαθέτει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σωστό και αυτό. Ο Πορτογάλος έριξε μία προειδοποιητική βολή στο 23' και στο 27' σκόραρε για το 1-1 από κοντά αφού ο Χάμες με την πάσα του τον έκανε μάγκα.

Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 (VIDEO)

Το υπόλοιπο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου κύλησε με τη Ρεάλ στη θέση του οδηγού και τη Γιουβέντους στη θέση του τρένου που έβλεπε τα άλλα τρένα να περνούν. Οι Μαδριλένοι ήλεγχαν απόλυτα το ρυθμό και τον τρόπο ανάπτυξης και αν στη φάση του 41' ήταν πιο τυχεροί θα είχαν σκοράρει (ο Μπέιλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από τα δύο μέτρα με κεφαλιά). Δεν έκαναν όμως το ίδιο και στο δεύτερο μέρος και την...πάτησαν.

Εκεί που η Γιουβέντους έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει, ήρθε μία κόντρα επίθεση να αλλάξει τη ροή του αγώνα και να φέρει τα πάνω-κάτω σε όλα τα επίπεδα. Σε σκορ και τακτική. Το (καθαρό) πέναλτι που πήρε ο Βιδάλ από τον Καρβαχάλ φεύγοντας στην κόντρα μετέτρεψε σε γκολ ο Τέβες δίνοντας έτσι το δικαίωμα στο Μάσιμο Αλέγκρι να πορευτεί σε πιο γνωστά, γι' αυτόν, τακτικά μονοπάτια. Εξω ο Στουράρο, μέσα ο Μπαρτζάλι, με τρεις πίσω η Γιουβέντους και ο...γάμος σχόλασε. Προσπαθούσε, προσπαθούσε η Ρεάλ, η άμυνα της "κυρίας" όμως δεν άνοιγε με τίποτα. Και πως να ανοίξει αφού τάκλιν έκανε ακόμα και ο Πίρλο.

Juventus' forward from Argentina Carlos Tevez (2ndL) scores a penalty kick during the UEFA Champions League semi-final first leg football match Juventus vs Real Madrid on May 5, 2015 at the Juventus stadium in Turin.    AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE        (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/Getty Images)
Juventus' forward from Argentina Carlos Tevez (2ndL) scores a penalty kick during the UEFA Champions League semi-final first leg football match Juventus vs Real Madrid on May 5, 2015 at the Juventus stadium in Turin. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Οταν ο Αντσελότι σκέφτηκε να ρίξει στη μάχη και τον Χεσέ (μόλις στο 86') ήταν αργά. Η Ρεάλ επιστρέφει ηττημένη στη Μαδρίτη ξέροντας όμως ότι ακόμα και το 1-0 στο "Μπερναμπέου" της κάνει. Εντάξει το 1, το 0 όμως ίσως αποδειχτεί δύσκολη υπόθεση. Η Γιούβε; Θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ αλλά ο Γιορέντε αιφνιδιάστηκε και δεν έπιασε καλά την κεφαλιά στη φάση του 92'.

MVP

Δώσε...Μοράτα στο λαό. Πολύ ώριμο παιχνίδι από τον Ισπανό επιθετικό παρά το νεαρό της ηλικίας του και παρά το συναισθηματικό δέσιμο με τον αντίπαλο. Πολύ σωστή θέση στη φάση του πρώτου γκολ, κράτημα της μπάλας, πάσες δεξιά και αριστερά. Το έχει το παιδί και αυτό φαίνεται.

Αδύναμος Κρίκος

Τι θέση είπαμε παίζει ο Μαρσέλο; Αριστερό μπακ...μάλιστα. Στη φάση του πρώτου γκολ δεν υπήρχε στη φάση και ο Τέβες μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή. Στο δεύτερο όλα ξεκίνησαν από ένα δικό του σουτ που κοντραρίστηκε ενώ στην επιστροφή το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να γκρεμίσει τον Τέβες. Αποφράδα ημέρα...

Σχόλιο

Η Γιουβέντους τη δουλειά της την έκανε, μία απλή νίκη ήθελε, μία απλή νίκη πήρε. Με αίμα (όπως μαρτύρησε η φανέλα του αιμόφυρτου Κιελίνι) και ιδρώτα όλων των παικτών της (σχεδόν 8 παραπάνω χιλιόμετρα από τη Ρεάλ). Οι Ισπανοί νόμισαν ότι με 25 λεπτά καλής απόδοσης θα πάρουν το ματς. Γελάστηκαν και τώρα τρέχουν.

Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 (VIDEO)

Δείτε ακόμα πόσο ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ πανηγύρισε ο Μπουφόν το γκολ του Τέβες

Οι συνθέσεις:

Γιουβέντους: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Λίχτσταϊνερ, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Βιδάλ, Στουράρο (64' Μπαρτζάλι), Μοράτα (78' Γιορέντε), Τέβες (85' Περέιρα).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Κρόος, Χάμες, Μπέιλ (86' Χεσέ), Ίσκο (63' Ερνάντες), Ρονάλντο

Ολα τα γκολ σε VIDEO

Σε ρυθμούς twitter

*** O Tέβες έφτασε τα 50 γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους σε 92 ματς. On fire ο Αργεντίνος από τότε που μετακόμισε στην Ιταλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK