Γκούντγιονσεν: "Η Τσέλσι μπορεί να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα"

Ο άσος της ΑΕΚ μιλώντας στο BBC έκανε τη δική του εκτίμηση για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ των Μπαρτσελόνα και Τσέλσι.

Γκούντγιονσεν: "Η Τσέλσι μπορεί να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα"

Ο Ισλανδός επιθετικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες στο παρελθόν, πιστευέι πως οι "Μπλε" μπορούν να διατηρήσουν το προβάδισμα που απέκτησαν με τη νίκη τους στο Στάμφορντ Μπριτζ.

"Η Τσέλσι απέκτησε μεγάλη αυτοπεποίθηση από τον τρόπο που αμύνθηκε στο Στάμφορντ Μπριτζ. Προκάλεσαν λίγο την τύχη τους αλλά πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν".

Ο Γκούντγιονσεν πιστεύει ότι μια εμφάνιση ίδια τακτικά με αυτή στο Στάμφορντ Μπριτζ μπορεί να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του Λονδίνου

"Στο Στάμφορντ Μπριτζ στάθηκαν πολύ καλά τακτικά. Περιόρισαν τους χώρους της Μπαρτσελόνα.

Θα πρέπει να κάνουν το ίδιο για 90 λεπτά στο Καμπ Νου. Θα είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή αλλά τα κατάφεραν ήδη μια φορά".

Η ατμόσφαιρα στο Καμπ Νου θα παίξει σημαντικό ρόλο σύμφωνα με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος πραγματοποίησε περισσότερες από 70 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

"Είναι μαγικές βραδιές. Ο κόσμος πάντα υποστηρίζει την ομάδα. Είναι ένα πολύ απαιτητικό κοινό, ειδικά στο πρωτάθλημα, αλλά όταν η ομάδα τους χρειάζεται πραγματικά βρίσκονται δίπλα της. Θα είναι ένα φανταστικό θέαμα".

Ερωτηθείς για το αν ο Ιταλός Ρομπέρτο Ντι Ματέο μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Τσέλσι και να παραμείνει στον πάγκο από τη νέα σεζόν ο Γκούντγιονσεν απάντησε:

"Πιστεύω ότι έχει αποδείξει ότι μπορεί. Έχει ήδη αλλάξει την τύχη της ομάδας. Ακόμα διεκδικούν την τέταρτη θέση, χει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ βρίσκεται και στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχει πάρει κάποιες τολμηρές αποφάσεις οι οποίες αποδείχθηκαν σωστές. Κάνει τη δουλειά του όπως αυτός κρίνει και φαίνεται να τα πηγαίνει μια χαρά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK