Γκουαρδιόλα: "Η Μπαρτσελόνα έχει το αβαντάζ"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα της σειράς με την Μπαρτσελόνα για εκείνον, ενώ υποστήριξε ότι η αντίπαλος έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Γκουαρδιόλα: "Η Μπαρτσελόνα έχει το αβαντάζ"

"Είναι φανταστικό να επιστρέφω στην Βαρκελώνη. Κάτι ιδιαίτερο, αλλά τώρα είμαι προπονητής της Μπάγερν και πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αναπόφευκτο είναι να υπάρχουν αναμνήσεις. Ήξερα ότι θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα, όμως τώρα πρέπει να κάνω τη δουλειά μου. Η υποδοχή θα είναι καλή, πάντα μου συμπεριφέρονταν όμορφα εδώ", είπε αρχικά ο τεχνικός της Μπάγερν για την ιδιαιτερότητα της σειράς.

Αναφερόμενος στο ματς υποστήριξε: "Η Μπαρτσελόνα έχει το αβαντάζ, με τόσο ταλέντο είναι δύσκολο να βρεις αδύναμα σημεία. Εντούτοις, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Έχουμε έρθει εδώ για να νικήσουμε. Δεν νομίζω ότι το ματς θα λήξει 0-0. Πρέπει να σκοράρουμε. Το θεωρώ απίθανο να προσέξουμε μόνο τα μετόπισθεν".

Ερωτηθείς για την κατάσταση του Λιονέλ Μέσι, ο τεχνικός της Μπάγερν απάντησε: "Δεν υπάρχει ομάδα, σύστημα ή προπονητής που μπορεί να τον σταματήσει. Αυτός και ο Νεϊμάρ έρχονται από εκεί που δεν τους περιμένεις".

Σχετικά με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (σ.σ. υπέστη διάσειση στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την Ντόρτμουντ) δήλωσε: "Θέλω να δω πως θα τα πάει με την ειδική μάσκα και μετά θα αποφασίσω".

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τα συναισθήματα του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε: "Ο Τιάγκο είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε. Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά του μπορούν να μας βοηθήσουν".

Η στιγμή της εισόδου του Γκουαρδιόλα στην αίθουσα Τύπου:

News 24/7

24MEDIA NETWORK