Η Γκλάντμπαχ δωρίζει 46.000 ευρώ στους πρόσφυγες

Τεράστια κίνηση αλληλεγγύης από την Γκλάντμπαχ η οποία αποφάσισε να δωρίσει ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο της πρεμιέρας του Champions League για τη στήριξη των προσφύγων από τη Συρία.

Η Γκλάντμπαχ δωρίζει 46.000 ευρώ στους πρόσφυγες

Σε συνέχεια της πρότασης που έκανε από τη Δευτέρα (7/9) η Πόρτο, η Γκλάντμπαχ ανακοίνωσε την Τρίτη (8/9) πως θα δωρίσει 1 ευρώ από κάθε εισιτήριο της πρεμιέρας του Champions League για τη στήριξη των προσφύγων από τη Συρία.

"Θα χαρούμε να ακολουθήσουμε την πρόταση της Πόρτο. Μιας και συμμετέχουμε στο Champions League, τη σημαντικότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στην Ευρώπη θα πρέπει να πάρουμε και θέση στα θέματα που αφορούν την ευρωπαϊκή κοινότητα και να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες", ήταν η επίσημη ανακοίνωση των Γερμανών.

Τα εισιτήρια του αγώνα της Γκλάντμπαχ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι έχουν ήδη εξαντληθεί οπότε 46.000 ευρώ θα πάνε στην ενίσχυση των προσφύγων. Μένει να δούμε αν κι άλλοι σύλλογοι θα ακολουθήσουν αυτή την κίνηση.

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτη κίνηση της Πόρτο για τη στήριξη των προσφύγων

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές