Με τον 500άρη Ρονάλντο η Ρεάλ, έκανε περίπατο η Παρί

Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν κυριαρχικό ρόλο στον 1ο όμιλο. Αμφότερες διπλασίασαν τις νίκες τους και στα μεταξύ τους παιχνίδια θα κριθεί η πρωτιά. Σαχτάρ και Μάλμε δεν μπορούν να κοιτάξουν παραπάνω από την τρίτη θέση.

Με τον 500άρη Ρονάλντο η Ρεάλ, έκανε περίπατο η Παρί
Ρεάλ Μάλμε Ρονάλντο

Μάλμε - Ρεάλ Μαδρίτης 0-2

Η Ρεάλ νίκησε γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει την αδιαμφισβήτητη ικανότητα να τραβάει το κάρο από τη λάσπη. Η "βασίλισσα" είχε την κατοχή και την υπεροχή, αλλά στην περιοχή της Μάλμε δεν ήταν εύκολο να πατήσει. Έως τη στιγμή που στο 29' ο Ρονάλντο βρέθηκε φάτσα με τον Βίλαντ και δεν λάδεψε φτάνοντας τα 500 γκολ στην καριέρα του. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ δεν είχε το πόδι στο γκάζι και η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ρόσενμπεργκ στο 74' λίγο έλειψε να την βάλει σε μπελάδες. Ωστόσο η αποβολή του Γιοτούν στο 78' στέρησε κάθε ελπίδα από τη Μάλμε, προτού ο Ρονάλντο με ακόμη ένα γκολ ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ραούλ στην πρώτη θέση των σκόρερ των "μερένγκες".

Μάλμε (4-4-2): Βίλαντ, Τίνερχολμ, Άρνασον, Μπένγκτσον, Γιοτούν, Λεβίτσκι, Άντου, Ρόντιτς (67' Έικρεμ), Μπέργκετ, Τζούρντζιτς (81' Καρβάλιο), Ρόσενμπεργκ

Ρεάλ (4-3-3): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Αρμπελόα, Κασεμίρο, Κρόος, Ίσκο (84' Τσερίσεφ), Κόβατσιτς (73' Βάθκεθ), Ρονάλντο, Μπενζεμά (67' Μόντριτς)

Σαχτάρ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3

Με τον 500άρη Ρονάλντο η Ρεάλ, έκανε περίπατο η Παρί
Παρί Σεν Ζερμέν Σαχτάρ Τσάμπιονς Λιγκ

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε γιατί άνοιξε νωρίς το σκορ και λίγο μετά διπλασίασε τα τέρματά της φέρνοντας στα μέτρα της το παιχνίδι. Μάλιστα αμφότερα τα γκολ επιτεύχθηκαν από αμυντικούς, πρώτα από το κεφάλι του Οριέ στο 7' και κατόπιν από την κόντρα στο πόδι του Νταβίντ Λουίζ στο 13'. Προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου η Σαχτάρ επιχείρησε να επιστρέψει στη διεκδίκηση του αποτελέσματος, αλλά ο Τραπ ήταν εκεί και το 2-0 δεν άλλαξε. Ο Γερμανός γκολκίπερ σώθηκε από το οριζόντιο δοκάρι του στο 79', προτού ο Ιμπραχίμοβιτς εξιλεωθεί στο 90' για τις χαμένες ευκαιρίες του στο δεύτερο μισό.

Σαχτάρ (4-2-3-1): Πιατόφ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σέβτσουκ, Φρεντ, Μαλίσεφ, Μάρλος (71' Κοβαλένκο), Τεϊσέιρα, Τάισον (71' Μπέρναρντ), Γκλάντκι (85' Ντεντίνιο)

Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Πρατ, Οριέ, Τ.Σίλβα, Ντ.Λουίζ, Μάξουελ, Βεράτι, Μότα, Ματουιντί, Ντι Μαρία (82' Παστόρε), Καβάνι (80' Λούκας), Ιμπραχίμοβιτς (92' Λαβέτσι)

News 24/7

24MEDIA NETWORK