Ρεκόρ με καρέ του Ρονάλντο για Ρεάλ, στο Europa League η Σαχτάρ

Η Ρεάλ Μαδρίτης, με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Κριστιάνο Ρονάλντο (4 γκολ) και τον Καρίμ Μπενζεμά (3 γκολ) συνέτριψε με 8-0 την Μάλμε και ισοφάρισε το ρεκόρ που κατείχε η Λίβερπουλ από τη σεζόν 2007-08. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά πήρε το εισιτήριο για το Europa League.

Ρεκόρ με καρέ του Ρονάλντο για Ρεάλ, στο Europa League η Σαχτάρ

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλμε 8-0

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε γιατί... ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Κριστάνο Ρονάλντο βρέθηκαν σε εξωπραγματική βραδιά. Ο Γάλλος επιθετικός, παρά τα προβλήματα με τη δικαιοσύνη, δεν σταματάει να "πυροβολεί" τις αντίπαλες εστίες. Στο 13' έδωσε προβάδισμα στους "μερένγκες" με κοντινό πλάσε μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Μάλμε, ενώ 11 λεπτά αργότερα "καθάρισε" την υπόθεση νίκη με όμορφη κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του CR7. Ο Ρονάλντο από δημιουργός έγινε εκτελεστής στο 39' και με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν ασταμάτητος. Μέσα σε διάστημα 13 λεπτών σημείωσε τρία γκολ (47', 50', 59') κι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-0. Οι "μερένγκες" δεν χαμήλωσαν τις μηχανές και μ' ακόμη δύο γκολ στο 70' με τον Ματέο Κόβατσιτς και στο 74' με τον Μπενζεμά έφθασαν στο τελικό 8-0, ισοφαρίζοντας παράλληλα το ρεκόρ της διοργάνωσης, που κατείχε η Λίβερπουλ (8-0 την Μπεσίκτας) από τη σεζόν 2007/08.

Οι συνθέσεις

Ρεάλ: Κασίγια, Αρμπελόα, Νάτσο, Πέπε (53' Μαρσέλο), Ντανίλο, Κασεμίρο, Κόβατσιτς (76' Τσερίσεφ), Ίσκο, Χάμε Ροντρίγκες (65' Χεσέ), Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Μάλμε: Βίλαντ, Τίνερχολμ, Γιοτούν, Καρβάλιο, Ρακίπ (77' Κρουν), Λεβίτσκι, Αντού. Άρνασον, Σανά (64' Μεχμέτι), Μπέργετ, Τζούρτζιτς (46' Ρόντιτς).

Ρεκόρ με καρέ του Ρονάλντο για Ρεάλ, στο Europa League η Σαχτάρ

Παρί Σεν Ζερμέν - Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-0

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε γιατί... υπήρχε τεράστια διαφορά ποιότητας. Οι Ουκρανοί κατάφεραν να κρατήσουν -για ένα ημίχρονο- στο μηδέν τους Παριζιάνους, όμως στο 57' ο Λούκας Μόουρα, ύστερα από συνεργασία με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς "ξεκλείδωσε" την αντίπαλη άμυνα κι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσουν το υπέρ τους προβάδισμα, αλλά αποδείχθηκαν σ' αρκετές περιπτώσεις "φλύαροι" στην τελική προσπάθεια. Τελικά, στο 86' ο "Ίμπρα" βρέθηκε απέναντι στον Αντόν Κανιμπολότσκι και με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις

Παρί Σεν Ζερμέν: Τραπ, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Νταβίντ Λουίζ, Κουρζαβά, Σταμπουλί, Ραμπιό, Ματουιντί (68' Ντι Μαρία), Λούκας Μόουρα (87' Ενκουνκού), Λαβέτσι (69' Καβάνι), Ιμπραχίμοβιτς.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Κανιμπολότσκι, Ρακίτσκι, Κούτσερ, Ισμαΐλι, Σρνα, Στεπανένκο, Φρεντ, Μάρλος (74' Κοβαλένκο), Τάισον (69' Μπερνάρντ), Άλεξ Τεϊσέιρα, Εντουάρντο (78' Ντεντίνιο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η βαθμολογία και τα στατιστικά των ομίλων του Champions League

Δείτε όλα τα γκολ του Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK