Εύκολα η Ρεάλ, στο 93' η Λίβερπουλ (VIDEOS)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τα 1.000 ευρωπαϊκά της γκολ στην εύκολη νίκη επί της Βασιλείας (5-1, την ίδια στιγμή που η Λίβερπουλ ξεπερνούσε στο 93' με πέναλτι το εμπόδιο της Λουντογκόρετς (2-1).

Εύκολα η Ρεάλ, στο 93' η Λίβερπουλ (VIDEOS)

Εύκολα η Ρεάλ, στο 93' η Λίβερπουλ (VIDEOS)

Ρεάλ Μαδρίτης - Βασιλεία 5-1

(14' αυτ. Σούτσι, 30' Μπέιλ, 31' Ρονάλντο, 37' Ροντρίγκες, 79' Μπενζεμά - 38' Γκονσάλες)

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε την παράδοση που θέλει τον εν ενεργεία πρωταθλητή Ευρώπης να μην χάνει στην πρεμιέρα, αφού επικράτησε της Βασιλείας στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", βάζοντας τέσσερα γκολ σε 37 λεπτά.

Στο εφετινό του ντεμπούτο, ο Νάτσο προωθήθηκε στο 14ο λεπτό από δεξιά, έκανε το σουτ κι υποχρέωσε σε αυτογκόλ τον Μάρεκ Σούτσι, ενώ μέσα σε επτά λεπτά (30'-37') οι Γκάρεθ Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάμες Ροντρίγκες έβαλαν τέλος στη σεμνή τελετή, παρά το γεγονός ότι η ελβετική ομάδα μείωσε άμεσα με τον Ντερλίς Γκονσάλες. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καρίμ Μπενζεμά στο 79'.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Νάτσο, Πέπε, Ράμος (66' Βαράν), Μαρσέλο, Μόντριτς (74' Ιλαραμέντι), Κρόος, Ροντρίγκες, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (82' Ερνάντες).

Βασιλεία: Βάτσλικ, Σάμουελ (64' Κακιτάνι), Σχαρ, Σούτσι, Σαφάρι, Τζούφι, Φ. Φράι (83' Ντελγκάδο), Ελνενί, Τζακά, Στρέλερ (73' Εμπολό), Γκονσάλες.

Εύκολα η Ρεάλ, στο 93' η Λίβερπουλ (VIDEOS)

Λίβερπουλ - Λουντογκόρετς 2-1

(82' Μπαλοτέλι, 93' πέν. Τζέραρντ - 90' Αμπαλό)

Το χάρο με τα μάτια της είδε η Λίβερπουλ, αφού χρειάστηκε να φτάσει το 93ο λεπτό για να κάμψει την αντίσταση της πρωτάρας Λουντογκόρετς στο "Άνφιλντ" με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι σημείωσε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα των "κόκκινων", αλλά επτά λεπτά αργότερα ο Ντανιέλ Αμπαλό ισοφάρισε, προτού ο Τζέραρντ (στην 125η ευρωπαϊκή του εμφάνιση) σώσει την αγγλική ομάδα στην εκπνοή. Να σημειωθεί ότι η Λουντογκόρετς είχε δοκάρι, όταν ακόμα δεν υπήρχε σκορ στο ματς.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Μανκίγιο, Λόβρεν, Σακό, Μορένο, Τζέραρντ, Χέντερσον, Κουτίνιο (68' Λούκας), Στέρλινγκ, Λαλάνα (67' Μπορίνι), Μπαλοτέλι.

Λουντογκόρετς: Μπόρτζαν, Α. Αλεξάντροβ, Μίνεφ, Μότσι, Καϊσαρά, Άμπελ, Ντιάκοβ (85' Εσπίνιο), Μαρσελίνιο, Μ. Αλεξάντροβ, Μπέζιακ (86' Χαμζά), Μίσιτζαν (72' Αμπαλό).

News 24/7

24MEDIA NETWORK