Άρσεναλ-Μονπελιέ 2-0

Η Αρσεναλ δεν εντυπωσίασε, αλλά είχε τον Ζιρού και πήρε το τρίποντο (2-0 τη Μονπελιέ) που της έδωσε το εισιτήριο για τους "16" του Champions League.

Άρσεναλ-Μονπελιέ 2-0

Εικόνα αγώνα:

Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί η Αρσεναλ να είχε την κατοχή της μπάλας, η Μονπελιέ όμως είχε καλή αμυντική λειτουργία και έδειχνε στους γηπεδούχους πως δεν θα έχουν ένα εύκολο βράδυ. Η ομάδα του Βενγκέρ ήταν αυτή που ήθελε τη νίκη (οι Γάλλοι έχουν χάσει ουσιαστικά το τρένο ακόμα και του Europa League), αλλά η δυσκολία στην επίθεση προκάλεσε προβληματισμό.

Τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο γιατί στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 49', ο Γουϊλσιερ έλυσε το γόρδιο δεσμό -μετά από ασίστ του Ζιρού- και με το γκολ που σημείωσε έδωσε το προβάδισμα στην Αρσεναλ που με τρίποντο εξασφάλιζε την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Το γκολ αυτό έδωσε αέρα στους Λονδρέζους, οι οποίοι στο 63' έδωσαν τέλος στη σεμνή τελετή. Ποντόλσκι και Ζιρού συνδυάστηκαν άψογα και ο πρώτος με σουτ σε πρώτο χρόνο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 που σήμανε το τέλος των φιλοξενούμενων.

Το κλειδί του αγώνα:

Θεωρητικά το ματς το ήθελαν και οι δύο, πρακτικά όμως η Αρσεναλ είχε αυτό το κάτι για να πάρει τη νίκη. "Καθάρισε" το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε αυτό που δικαιούταν.

MVP:

Ο Ζιρού ήταν ο δημιουργός και των δύο τερμάτων της Αρσεναλ.

Αδύναμος κρίκος:

Καλή η άμυνα, αλλά χωρίς φάση δεν γίνεται δουλειά. Η Μονπελιέ έζησε το όνειρό της και τέλος.

Οι συνθέσεις:

Άρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάλεν, Κοσιελνί, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Οξλέιντ - Τσάμπερλεϊν (70' Ράμσεϊ), Καθόρλα (85' Κοκελίν), Ποντόλσκι, Ζιρού (85' Ζερβινιό)

Μονπελιέ: Γιουρντέν, Γιανγκά Μπιβά, Μπεντιμό, Κονγκρέ, Ελ Καουτάρι, Ντεπλάν, Μπελαντά, Εστράδα (80' Μαρβό), Καμπεγιά (69' Ερέρα), Μουνιέ, Σαρμπονιέ (69' Μαρτέν).

News 24/7

24MEDIA NETWORK