Σε μπελάδες η Γιουνάιτεντ, "δάγκωσε" η Βόλφσμπουργκ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε την ευκαιρία να προκριθεί από τώρα στους 16 του Champions League, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Αϊντχόφεν στο "Ολντ Τράφορντ" και όλα θα κριθούν στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Βόλφσμπουργκ. Νωρίτερα, οι Γερμανοί επικράτησε με 2-0 της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και ανέβηκαν στην κορυφή του ομίλου.

Σε μπελάδες η Γιουνάιτεντ, "δάγκωσε" η Βόλφσμπουργκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αϊντχόφεν 0-0

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν νίκησε γιατί... ήταν "φλύαρη", αφού είχε μεν την κατοχή δεν μπορούσε όμως να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για γκολ. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι σε ένα πρώτο ημίχρονο με αρκετά αργό τέμπο, κλείνοντας στο μισό γήπεδο την Αϊντχόφεν, η οποία αδυνατούσε να δημιουργήσει την παραμικρή απειλή. Στο 35' η ομάδα του Φαν Χάαλ έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ σε ένα τετ-α-τετ του Μαρσιάλ και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ανέβασαν... στροφές, οι "κόκκινοι διάβολοι" εξακολουθούσαν να έχουν την κατοχή και η Αϊντχόφεν να αμύνεται, προσπαθώντας να βγει μπροστά με αντεπιθέσεις. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί να... φορτσάρει ξέμεινε από εμπνεύσεις με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος. Πλέον οι Βρετανοί χρειάζονται νίκη πάση θυσία στη Γερμανία κόντρα στη Βόλφσμπουργκ για να προκριθούν στους 16 του Champions League.

Οι συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:Ντε Χέα, Ρόχο, Σμόλινγκ, Νταρμιάν, Μπλιντ, Σναϊντερλέν, Σβαϊνστάιγκερ, Λίνγκαρντ, Ντεπάι, Μαρσιάλ, Ρούνεϊ.

Αϊντχόφεν:Ζοέτ, Μορένο, Αρίας, Μπρούμα, Μπρένετ, Χέντριξ, Πρόπερ, Γκουαρδάδο, Ντε Γιονγκ, Ναρσίνγκ, Λοκάντια.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Βόλφσμπουργκ 0-2

Σε μπελάδες η Γιουνάιτεντ, "δάγκωσε" η Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ νίκησε γιατί... είχε τον Αντρέ Σίρλε σε τρομερή ημέρα. Ο Γερμανός πέρασε στο ματς στο 61ο λεπτό και άλλαξε τη ροή του αγώνα. Αρχικά άνοιξε το σκορ στο 67' με πλασέ από δύσκολη γωνία, ενώ στο 88' "κλείδωσε" τη νίκη για τους "λύκους".

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες. Στο 62' ο Τόσιτς έχασε τεράστια ευκαιρία για γκολ κι ενώ το ματς ήταν στο 0-0, βλέποντας τη μπάλα να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπέντνερ έφτασε μια "ανάσα" από το 0-3, όμως στάθηκε επίσης άτυχος. Με αυτή τη νίκη η Βόλφσμπουργκ έφτασε τους 9 βαθμούς και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις

ΤΣΣΚΑ Μόσχας:Ακινφέεβ, Φερνάντες, Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς (46' Βάσιν), Ναμπάμπκιν (75' Νάτχο), Βένμπλουμ, Τζαγκόεφ (90' Παντσένκο), Τόσιτς, Μιλάνοφ, Μούσα, Ντουμπιά.

Βόλφσμπουργκ:Μπενάλιο, Τρασχ, Νάλντο, Ντάντε, Σάφερ, Καλιγκιούρι (61' Σίρλε), Άρνολντ, Γκιλαβογκί, Βιεϊρίνια, Κρούζε (81' Γιουνγκ), Ντοστ (86' Μπέντνερ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK