Σοκ στο "Άνφιλντ" από την Βασιλεία, εύκολα η Ρεάλ (VIDEOS)

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο "Άνφιλντ" από την μαχητική Βασιλεία και έμεινε στο 1-1, συνεχίζοντας στο Europa League. Αντίθετα, η Ρεάλ πέρασε ένα εύκολο βράδυ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" επικρατώντας με 4-0 της Λουντογκόρετς.

Σοκ στο "Άνφιλντ" από την Βασιλεία, εύκολα η Ρεάλ (VIDEOS)

Λίβερπουλ - Βασιλεία 1-1

Μόνο νίκη έψαχνε η Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ" προκειμένου να συνεχίσει στο Champions League. Από την άλλη, οι Ελβετοί ακόμη και με ισοπαλία, έπαιρναν την πρόκριση για τους "16". Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στα πρώτα λεπτά και με την ώθηση των οπαδών τους απείλησαν την εστία του Βάσλικ πρώτα με τον Τζέραρντ και στη συνέχεια με τον Χέντερσον, ωστόσο μετά το πρώτο 10λεπτο, ωστόσο στη συνέχεια η Βασιλεία ισορρόπησε στο ματς. Πήρε μέτρα στο γήπεδο, πίεσε και τελικά έφτασε στο γκολ με τον Φράι στο 25ο λεπτό.

Μάλιστα, πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έφτασε και σε 2ο τέρμα με τον Γκάσι που τελικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Με την αρχή του δεύτερου 45λέπτου, ο Ρότζερς πέρασε στο γήπεδο τους Ενρίκε και Μάρκοβιτς στη θέση των Λάμπερτ και Μορένο, προκειμένου η ομάδα του να μπορέσει να "απαντήσει".

Ωστόσο περίπου 15 λεπτά μετά την είσοδό τους στο γήπεδο, ο Μάρκοβιτς αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα αφήνοντας με 10 παίκτες την ομάδα του και κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο της για ανατροπή. Το μόνο που κατάφερε η Λίβερπουλ ήταν να ισοφαρίσει με μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από τον αρχηγό της, Στίβεν Τζέραρντ.

Οι συνθέσεις:

Λίβερπουλ (Ρότζερς):Μινιολέ, Τζόνσον, Ενρίκε (46' Μορένο), Λόβρεν, Σκρτελ, Τζέραρντ, Χέντερσον, Λούκας (74' Κουτίνιο), Άλεν, Στέρλινγκ, Λάμπερτ (46' Μάρκοβιτς)

Βασιλεία (Σόουζα):Βάσλικ, Σαρ, Σουσί, Σαφάρι, Ζούφι, Φρέι, Ελνενί, Χάκα, Στρέλερ (74' Εμπολό), Γκάσι, Γκονζάλες

Ρεάλ Μαδρίτης - Λουντογκόρετς 4-0

Έχοντας ήδη πετύχει 5 νίκες στους 5 αγώνες των ομίλων του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε την Λουντογκόρετς με μοναδικό στόχο να διασκεδάσει τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Με αρκετές αλλαγές παρέταξε την ομάδα του ο Αντσελότι, ξεκουράζοντας παίκτες, αλλά κρατώντας στην 11άδα του Ρονάλντο και Μπέιλ.

Στο 19ο λεπτό, ο Μπέιλ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όμως είδε τον Μαρσελίνιο να κόβει την μπάλα με το χέρι λίγο πριν αυτή περάσει την γραμμή του τέρματος. Ο παίκτης της Λουντογκόρετς αποβλήθηκε και ο Ρονάλντο ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι για τους Μαδριλένους. Ο Πορτογάλος δεν αστόχησε και άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό, για να έρθει περίπου 18 λεπτά αργότερα ο Μπέιλ να γράψει το 2-0 με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Κρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο κόουτς των "μερένγκες" είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει κι άλλους βασικούς, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κατεβάσουν ταχύτητα. Μπέιλ και Ρονάλντο ωστόσο συνέχισαν να απειλούν, κυρίως με προσωπικές ενέργειες τους φιλοξενούμενους που ωστόσο κρατούν το 2-0 ως το 80ο λεπτό. Κάπου εκεί ήρθε ο Αρμπελόα να κάνει το 3-0, ενώ 8 λεπτά αργότερα ο νεαρός Μεδράν έγραψε το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι):Νάβας, Βαράν, Κοεντράο (60' Μαρσέλο), Αρμπελόα, Νάτσο, Κρος (60' Χεσέ), Μπέιλ (83' Μεδράν), Ίσκο, Ιγιαραμέντι, Ρονάλντο, Ερνάντες

Λουντογκόρετς (Ντερμέντζιεφ):Στογιάνοφ, Μίνεφ, Μότι, Τερζίεφ, Ζούνιορ, Αλεξάντροφ (61' Βάντερσον), Φάμπιο (63' Ανίσετ), Ντάνι, Ντιακόφ, Μαρσελίνιο, Μισιτζιάν (71' Ζουνίνιο)

News 24/7

24MEDIA NETWORK