Σόου για Ρεάλ στην Πόλη, γκέλα για Γιουβέντους στη Δανία

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέσυρε τη Γαλατάσαραϊ με 6-1 μέσα στην Κωνσταντινούπολη και άρχισε με το δεξί την πορεία της στο φετινό Champions League και συγκεκριμένα στον 2ο όμιλο. Αντίθετη εκκίνηση για τη Γιουβέντους, που έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Κοπεγχάγη στο "Πάρκεν".

Σόου για Ρεάλ στην Πόλη, γκέλα για Γιουβέντους στη Δανία

Γαλατάσαραϊ - Ρεάλ Μαδρίτης 1-6

(84' Μπουλούτ - 33' Ίσκο, 54', 81' Μπενζεμά, 63', 66', 90+1' Ρονάλντο)

Από την πιο γλυκιά ήττα, στην ιδανική πρεμιέρα. Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στην "Τουρκ Τέλεκομ Αρένα" μετά από τον περσινό προημιτελικό του θεσμού και αφού άντεξε τα πρώτα λεπτά πίεσης, κατάφερε να βάλει το γκολ που ουσιαστικά αποδιοργάνωσε τους γηπεδούχους. "Θύτης" ο MVP της σεζόν μέχρι στιγμής, ο Ίσκο, ο οποίος μαζί με τους Φερνάντο Μοριέντες και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι μοναδικοί που έχουν σκοράρει για τη Ρεάλ στο ντεμπούτο τους σε πρωτάθλημα και Champions League.

Ο τραυματισμός του Ίκερ Κασίγιας (βασικός μετά από 237 ημέρες) στο 1ο ημίχρονο... ισοφαρίστηκε με αυτόν του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην έναρξη του 2ου και μέσα σε 12 λεπτά το παιχνίδι πέρασε στην ιστορία. Δύο φορές ο Κριστιάνο Ρονάλντο, περιθωριοποιημένος μέχρι εκείνο το σημείο, και μία ο Καρίμ Μπενζεμά, εκμεταλλεύθηκαν τις... νηπιακές αντιδράσεις της τουρκικής άμυνας και έφτασαν στο γκολ. Οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν ο Γάλλος κι ο Πορτογάλος είχαν κέφια και με ακόμα 2 γκολ διαμόρφωσαν το τελικό, θριαμβευτικό αποτέλεσμα.

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Σετζού, Νουνκό, Ριέρα, Μπαϊτάρ (62' Μπρούμα), Μέλο, Ινάν, Σνάιντερ, Ντρογκμπά (46' Αμραμπάτ), Γιλμάζ (78' Μπουλούτ)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας (15' Λόπεθ), Καρβαχάλ, Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Κεντίρα, Μόντριτς (72' Ιγιαραμέντι), Ντι Μαρία, Ίσκο (64' Μπέιλ), Ρονάλντο, Μπενζεμά

Σόου για Ρεάλ στην Πόλη, γκέλα για Γιουβέντους στη Δανία

Κοπεγχάγη - Γιουβέντους 1-1

(14' Γιόργκενσεν - 54' Κουαλιαρέλα)

Η Γιουβέντους "σκόνταψε" στο "Πάρκεν" κόντρα στην Κοπεγχάγη και το 1-1 τη φέρνει στο κυνήγι της Ρεάλ από την πρεμιέρα του γκρουπ. Οι αμυντικοί προσανατολισμοί μιας ομάδας που βρίσκεται στην 3η θέση από το τέλος του εγχώριου πρωταθλήματος και μετράει μόλις μία νίκη σε 8 αγώνες ήταν αναμενόμενη, αλλά το επιθετικό πλάνο της "γηραιάς κυρίας" δεν ήταν καλά προσαρμοσμένο σε μία τέτοια περίσταση. Ο Νικολάι Γιόργκενσεν, μάλιστα, έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους μετά από μία αναμπουμπούλα στο 14' και ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να εντείνουν τις προσπάθειές τους.

Οι "μπιανκονέρι" δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και οι ευκαιρίες τους ήταν ελάχιστες. Ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα αξιοποίησε μία εξ αυτών στο 54', αλλά η είσοδος του Πάολο ντε Τσέλιε και του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο ουσιαστικά... αποδυνάμωσαν τους πρωταθλητές Ιταλίας. Οι Δανοί κλείστηκαν ακόμη περισσότερο, το δοκάρι τους έσωσε σε 2 περιπτώσεις και το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους, θυμίζοντας στη Γιουβέντους εποχές... Νόρτζελαντ.

Κοπεγχάγη: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Μέλμπεργκ, Σίγκουρντσον, Μπένγκστον, Μπολάνιος (70' Τουτού), Ντιλέινι, Κλαουντεμίρ (86' Μαργκεϊτέρ), Μπράατεν, Γιόργκενσεν, Αντί (70' Γκίσλασον)

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λίχτσταϊνερ (88' Ίσλα), Βιδάλ, Πίρλο, Πογκμπά, Πελούζο (73' Ντε Τσέλιε), Τέβες, Κουαλιαρέλα (76' Τζιοβίνκο)

News 24/7

24MEDIA NETWORK