Υπέταξε τη Γιουνάιτεντ η Αϊντχόφεν, με το δεξί η Βόλφσμπουργκ

Η Αϊντχόφεν έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και δέχθηκε πρώτη γκολ. Το ματς πάντως επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Λουκ Σο. Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση η Βόλφσμπουργκ που νίκησε με 1-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Υπέταξε τη Γιουνάιτεντ η Αϊντχόφεν, με το δεξί η Βόλφσμπουργκ

Αϊντχόφεν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

Η Αϊντχόφεν νίκησε γιατί... έπαιξε σαν Oμάδα με το Ο κεφαλαίο. Οι παίκτες του Φιλίπ Κοκού κατέβηκαν παθιασμένοι στο γήπεδο κι ακόμη κι αν δέχθηκαν πρώτοι τέρμα από τον Μέμφις Ντεπάι, κατάφεραν και βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψαν την κατάσταση. Αρχικά ο Μορένο και στη συνέχεια ο Ναρσίνγκ "σκότωσαν" την ομάδα του Φαν Χάαλ που θα γυρίσει στο Νησί χωρίς βαθμό από το πρώτο ματς της επιστροφής της στο Champions League.

Το ματς βέβαια επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Λουκ Σο, ο οποίος έσπασε το πόδι του μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Έκτορ Μορένο.

Αϊντχόφεν:Ζοέτ, Μορένο, Αρίας, Μπρούμα, Μπρένετ, Χέντριξ, Πρόπερ, Γκουαρδάδο (72' Σάαρς), Ντε Γιονγκ, Ναρσίνγκ, Λεστιέν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Σο (26' Ρόχο), Νταρμιάν, Μάτα, Μπλιντ, Γιανγκ, Ερέρα (75' Φελαϊνί), Σβαϊνστάιγκερ, Ντεπάι, Μαρσιάλ

Βόλφσμπουργκ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-0

Υπέταξε τη Γιουνάιτεντ η Αϊντχόφεν, με το δεξί η Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ νίκησε γιατί... πιο αποτελεσματική. Το ματς είχε ρυθμό, η ΤΣΣΚΑ το πάλεψε όμςω ο Ντράξλερ μίλησε όταν έπρεπε και άρχισε να κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπάνησαν οι "λύκοι" για να τον αποκτήσουν. Με το "δεξί" λοιπόν ξεκίνησαν οι Γερμανοί σε έναν όμιλοι που θα έχει πολύ ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε μιας και στο άλλο ματς η Αϊντχόφεν έδειξε πως θα παλέψει μέχρι τέλους την πρόκριση.

Βόλφσμπουργκ:Μπενάλιο, Ντάντε, Νάλντο, Ροντρίγκες, Καλιγκιούρι (85' Γκιλοβογκί), Ντράξλερ, Τρασχ, Σίρλε (76' Άρνολντ), Λουίς Γκουστάβο, Κρούζε, Ντοστ (46' Μπέντνερ)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας:Ακινφέεβ, Φερνάντες, Ιγκνασέβιτς, Μπερεζούτσκι Β., Σενίκοφ, Βέρνμπλουμ, Τόσιτς (78' Μιλάνοφ), Τζαγκόεφ, Νάτχο (65' Ντουμπιά), Μούσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK