Ανατροπή η Γαλατά, θρίαμβος της Ατλέτικο επί της Αστάνα

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, η Γαλατάσαραϊ έκανε την ανατροπή, επικρατώντας της Μπενφίκα με 2-1 στην Τουρκία. Εύκολο βράδυ για την Ατλέτικο Μαδρίτης που νίκησε με 4-0 την Αστάνα στο "Βιθέντε Καλδερόν".

Ανατροπή η Γαλατά, θρίαμβος της Ατλέτικο επί της Αστάνα

Ατλέτικο Μαδρίτης - Αστάνα 4-0

Ανατροπή η Γαλατά, θρίαμβος της Ατλέτικο επί της Αστάνα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ν ίκησε γιατί ήταν απλά καλύτερη. Ξεκάθαρα. Έδειξε από τα πρώτα λεπτά τη διάθεση να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο πρώτο 10λεπτο. Το γκολ ήρθε τελικά στο 24, όταν ο Σαούλ Νίγκεθ με τακουνάκι έκανε το 1-0 και έξι λεπτά αργότερα ο Τζάκσον Μαρτίνες έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους με ωραίο σουτ εντός περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά, με την Ατλέτικο να σημειώνει και τρίτο γκολ στο 63' με τον Όλιβερ Τόρες, ο οποίος έστειλε με πολύ όμορφη λόμπα την μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό πριν από το φινάλε, ο Ντεντέσκο με αυτογκόλ σημείωσε το τελικό 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Σιμεόνε.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Γοδίν, Σικέιρα, Σάβιτς, Χουανφράν, Τιάγκο, Γκριεζμάν, Γκάμπι, Νίγκες, Μαρτίνες, Καράσκο.

Αστάνα: Έρικ, Αχμέτοφ, Μπεϊσεμπέκοβ, Ίλιτς, Ποστνίκοβ, Ζούκοβ, Κετεβοάμα, Μουζίκοβ, Ντεντέτσκο, Σέτκιν, Καμπανάνγκα.

Γαλατάσαραϊ - Μπενφίκα 2-1

Ανατροπή η Γαλατά, θρίαμβος της Ατλέτικο επί της Αστάνα

Η Γαλατάσαραϊ νίκησε γιατί δεν πτοήθηκε από το γρήγορο γκολ που δέχθηκε και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το ματς. H Μπενφίκα ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με υπέροχη ενέργεια του Γκαϊτάν, ο οποίος εξουδετέρωσε τους αντιπάλους του μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 19' η Γαλατά έφερε το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ινάν, μετά από χέρι του Λουιζάο και λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 33' έκανε την ανατροπή, παίρνοντας προβάδισμα με εξαιρετικό γκολ του Ποντόλσκι.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα, ο Κώστας Μήτρογλου ρίχθηκε στη "μάχη" στο δεύτερο ημίχρονο, η συνολική παρουσία του ήταν καλή, ωστόσο δεν μπόρεσε να βάλει το πολυπόθητο γκολ που θα έβαζε ξανά τους Πορτογάλους στη διεκδίκηση με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Σεϊντού, Μπαλτά, Καρόλε, Σαριόγλου, Κίσα, Οζτεκίν, Ινάν, Σνάιντερ, Μπουλούτ, Ποντόλσκι.

Μπενφίκα: Σέζαρ, Λουϊζάο, Ελισέου, Σίλβιο, Ζαρντέλ, Αλμέιδα, Σάμαρης, Γκαϊτάν, Χιμένες, Ζόνας, Γκουέδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η βαθμολογία και τα στατιστικά των ομίλων του Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK