Κόλλησε στο μηδέν η Μίλαν, εντυπωσίασε η Μάλαγα

Άκυρη ήταν η εκκίνηση της Μίλαν στον Γ' Όμιλο του Champions League, μένοντας στο 0-0 με την Άντερλεχτ στο Σαν Σίρο. Καταιγιστική στο πρώτο τέταρτο η Μάλαγα, πήρε κεφάλι στη μάχη της πρόκρισης χάρη στην επιβλητική νίκη (3-0) επί της Ζενίτ.

Κόλλησε στο μηδέν η Μίλαν, εντυπωσίασε η Μάλαγα

Μίλαν - Άντερλεχτ 0-0

Η Μίλαν σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο προτού αρχίσει να πιέζει την άμυνα της αξιόμαχης Άντερλεχτ. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα των Βρυξελλών είχε την κατοχή - υπεροχή στο πρώτο μισό της αναμέτρησης και έδειχνε σαφώς πιο επικίνδυνη όταν είχε την μπάλα στα πόδια και εκδήλωνε επιθέσεις.

Εκεί χάθηκε το παιχνίδι για τους "ροσονέρι" που είχαν έντεκα τελικές προσπάθειες, οι περισσότερες εξ αυτών άστοχες. Διότι στη συνέχεια οι πρωταθλητές Βελγίου φρόντισαν να θωρακίσουν τα μετόπισθεν και με τις σωτήριες επεμβάσεις του γκολκίπερ Προτό σε προσπάθειες των Φλαμινί, Εμάνουελσον και Ελ Σαραουί να φύγουν με το βαθμό από το Σαν Σίρο.

Ό,τι κι αν δοκίμασε ο άτολμος Αλέγκρι από τον πάγκο, προκοπή δεν είδε. Αλλάζοντας στόπερ με στόπερ όμως, ήταν απίθανο να επηρεάσει τη μοίρα ενός αγώνα που κυλούσε στα μέτρα της Άντερλεχτ και να λύσει το γόρδιο δεσμό στην καλά οργανωμένη αντίπαλό του, η οποία χωρίς κόπο πήρε το βαθμό.

Μίλαν: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Μεσές, Μπονέρα (75' Γέπες), Αντονίνι, Νοτσερίνο, Μπόατενγκ (60' Ελ Σαραουί), Φλαμινί, Εμάνουελσον (79' Κονστάν), Ντε Γιονγκ, Πατσίνι

Άντερλεχτ: Προτό, Ντεσχάχτ, Νάουτινγκ, Κουγιατέ (79' Πρατ), Βασιλέφσκι, Μπίλια, Κλιέσταν, Ζιλέ, Κάνου (89' Γιακοβένκο), Μποκανί, Μπρούνο (79' Γιούχαζ)

Κόλλησε στο μηδέν η Μίλαν, εντυπωσίασε η Μάλαγα

Μάλαγα - Ζενίτ 3-0

(3', 76' Ίσκο, 13' Σαβιόλα)

Όνειρο ζει η Μάλαγα, μην την ξυπνάτε τώρα, καθώς στο παρθενικό παιχνίδι της στους ομίλους συνδυάστηκε με εντυπωσιακή εμφάνιση και εμφατική νίκη. Με απαρχή την καταπληκτική ατομική ενέργεια του Ίσκο στο 3' από τα αριστερά που κατέληξε στο εύστοχο φαλτσαριστό πλασέ, η ομάδα του Πελεγκρίνι δεν άφησε περιθώρια στην ντεφορμέ Ζενίτ. Στο 13' ο Σαβιόλα τέλειωσε υπέροχα τη μαγική μπαλιά του Γκάμεθ και οι γηπεδούχοι έβαλαν από πολύ νωρίς το νερό στο αυλάκι.

Οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι προσπάθησαν να σηκωθούν από το καναβάτσο και να σταθούν στα πόδια τους, η αστοχία και κακοδαιμονία των Σιρόκοφ, Κερζάκοφ και Μπιστρόφ δεν τους άφησαν να ορθοποδήσουν. Έμειναν να... καταριούνται την τύχη τους για το τρομερό σουτ του Χουλκ στο 5' που κατέληξε στο δοκάρι. Μάλιστα στο 76', έχοντας παραδοθεί πλέον, δέχθηκαν και τρίτο γκολ, με τον πρωταγωνιστή Ίσκο να χρίζεται εκ νέου σκόρερ.

Μάλαγα: Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Ουέλιγκτον, Ντεμιτσέλις, Μονρεάλ, Καμάτσο, Χοακίν (85' Ντούντα), Ίσκο, Πορτίγιο (46' Ιτούρα), Ελιζέου, Σαβιόλα (62' Σάντα Κρους)

Ζενίτ: Μαλαφέεφ, Ανιουκόφ, Μπρούνο Άλβες, Λόμπαρτς, Λούκοβιτς (40' Μπιστρόφ), Σιρόκοφ (86' Λουμπ), Ζιριάνοφ (75' Τζόρτζεβιτς), Φαϊζούλιν, Ντενίσοφ, Χουλκ, Κερζάκοφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK