Αγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Η αδιάφορη Ρεάλ πέρασε με 3-0 από το Αμστερνταμ και ο Αγιαξ με το 1-7 της Λιόν στο Ζάγκρεμπ έμεινε εκτός 16. Θα συνεχίσει στο Europa League.

Αγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Η εικόνα του αγώνα:

Το ματς του Αμστερνταμ είχε ενδιαφέρον μόνο για τον Αγιαξ. Με την αήττητη και πρώτη στον όμιλο Ρεάλ Μαδρίτης να σκέφτεται το el clasico και τον Μουρίνιο να βάζει τα δεύτερα (βέβαια, δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις... ρεζέρβες τους Μπενζεμά και Ιγκουαϊν), πολλοί πίστευσαν ότι το έργο του Αίαντα θα είναι εύκολο.

Αμ δε. Ο Καγιεχόν σκοράρει για δεύτερο σερί ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και ανοίγει το σκορ στο 14' και ο Ιγκουαϊν κάνει το 0-2 στο 41'. Λίγα λεπτά αργότερα η Λιόν άρχιζε την αντεπίθεσή της και το 1-0 της Ντιναμό γινόταν 1-7. Οπερ σημαίνει, ο Αγιαξ ήθελε δύο γκολ για να πάρει αυτός την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αλήθεια είναι πως τα δύο γκολ που χρειαζόταν τα είχε πετύχει νωρίτερα, αλλά κακώς ο διαιτητής τα ακύρωσε.

Στις καθυστερήσεις η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με τον Καγιεχόν να σκοράρει για δεύτερη φορά, μετά την εξαιρετική ασίστ του Τσάμπι Αλόνσο, και να διαμορφώνει το τελικό 0-3.

Το κλειδί του αγώνα:

Ο Αγιαξ ήθελε

MVP:

Ο Καγιεχόν ξέρει να βρίσκει το δρόμο προς δίχτυα. Δύο σερί ματς σκοράρει στη διοργάνωση.

Ο αδύναμος κρίκος:

Ο διαιτητής ακύρωσε δύο γκολ τον Αγιαξ. Ειδικά το δεύτερο είναι πεντακάθαρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK