Ρεάλ Μαδρίτης-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 6-2

Η άμοιρη Ντιναμό έπεσε θύμα των ορέξεων της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία από τα πρώτα εννιά λεπτά έκανε πάρτι στο "Μπερναμπέου". Το τελικό 6-2 ήταν το περιτύλιγμα μίας θριαμβευτικής βραδιάς.

Ρεάλ Μαδρίτης-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 6-2

Η εικόνα του αγώνα:

Το πάρτι άρχισε μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Μπενζεμά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γάλλος φορ έγινε δημιουργός από εκτελεστής δίνοντας την ασίστ στον Καγεχόν (φωτό) για το 2-0. Στο 9' η Ρεάλ έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League που σκοράρει τρία γκολ πριν το δεκάλεπτο. Σκόρερ ο Ιγκουαϊν.

Αυτή η... κουραστική καταγραφή των τερμάτων της Ρεάλ κόντρα στην άτυχη και ανήμπορη να αντιδράσει Ντιναμό, συνεχίστηκε στο 20ο λεπτό με τον Οζίλ να κάνει το 4-0 και να κλείνει το πρώτο μέρος.

Το δεύτερο άρχισε με την... ίδια συνταγή. Μόλις στο 49' ο Καγεχόν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 και στο 66' ο Μπενζεμά δεν άφησε τον 24χρονο να χαρεί τα δύο γκολ του πετυχαίνοντας ισάριθμα και αυτός. Ακριβώς εδώ η Ρεάλ Μαδρίτης ισοφάρισε τη μεγαλύτερη νίκη της στον θεσμό, το 6-0 επί της Γκενκ στις 25 Σεπτεμβρίου του 2002.

Η επόμενη είδηση είναι ότι σκόραρε και η Ντιναμό με τον Μπετσιράι στο 81ο λεπτό. Η είδηση αφορά το πρώτο γκολ των Κροατών στη φετινή διοργάνωση, αλλά και το πρώτο που δέχονται οι Μαδριλένοι. Στις καθυστερήσεις ο Τόμετσκακ μείωσε κι άλλο διαμορφώνοντας το τελικό 6-2.

Με αυτά τα τέρματα, η Γιουβέντους παραμένει η μοναδική ομάδα στο Champions League που δεν έχει δεχθεί γκολ στις πρώτες 5 αγωνιστικές, ενώ με αυτή τη νίκη η ομάδα του Μουρίνιο σημείωσε 5 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Οπερ σημαίνει πως αυτή είναι η καλύτερη πορεία της στο θεσμό.

Το κλειδί του αγώνα:

Αν το βρείτε να το δώσετε στη Ντιναμό μήπως και κλείδωνε στα αποδυτήρια τους παίκτες του Μουρίνιο.

Ο αδύναμος κρίκος:

Ο Μπενζεμά για τις χαμένες ευκαιρίες του. Πλάκα κάνουμε...

MVP:

Ο Μουρίνιο για την ομάδα που έχει δημιουργήσει. Και δεν χρειαζόταν να το διαπιστώσουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Απλώς η επανάληψη κάνει καλό...

ΡΕΑΛ: Αντάν, Λασανά Ντιαρά, Βαράν, Σέρχιο Ράμος (46' Ραούλ Αλμπιόλ), Φάμπιο Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο (46' Γκρανέρο), Νουρί Σαχίν, Καγεχόν, Μεσούτ Εζίλ (46' Χαμίτ Αλτιντόπ), Μπενζεμά, Ιγκουαΐν.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Κέλαβα, Κουφρέ, Βίντα (63' Άντεμι), Τονέλ, Λουΐς Ιμπάνιες, Καλέγιο, Μπάντελ, Σαμίρ (82' Τόμετσακ), Ματέο Κόβατιτς, Αλισπάχιτς (46' Λέκο), Μπετσίρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK