Η "Μπάρτσα" κόλλησε στο "Ολίμπικο", τεσσάρα η Λεβερκούζεν

Η Ρόμα με την Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο "Ολίμπικο" για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ενώ η Λεβερκούζεν είχε εύκολο έργο κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, την οποία νίκησε με 4-1 στο "Μπάι Αρίνα".

Η "Μπάρτσα" κόλλησε στο "Ολίμπικο", τεσσάρα η Λεβερκούζεν

Ρόμα - Μπαρτσελόνα 1-1

Η Μπαρτσελόνα με την Ρόμα αναδείχθηκαν ισόπαλες γιατί... η έμπνευση του Αλεσάντρο Φλορέντσι να δοκιμάσει το πόδι του από τα 40(!) μέτρα, στάθηκε ικανή να χαρίσει τον βαθμό στους "τζιαλορόσι". Οι "μπλαουγκράνα" είχαν πάρει το προβάδισμα στο 22ο με κοντινή κεφαλιά του Λουίς Σουάρες, ύστερα από σέντρα του Ιβάν Ράκιτιτς. To παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όμως το τελικό σφύριγμα τις βρήκε να μοιράζονται από ένα πόντο.

Οι συνθέσεις

Ρόμα: Στσέζνι (50' Ντε Σάνκτις), Ρίντιγκερ, Μανωλάς, Ντιν, Ναϊνγκολάν, Ιάγο Φαλκέ (81' Ιτούρμπε), Ντε Ρόσι, Κεϊτά, Φλορέντσι (85' Τοροσίδης), Σαλάχ, Τζέκο.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ζόρντι Άλμπα, Ματιέ, Ράκιτιτς (61' Ραφίνια, 65' Μαστσεράνο), Μπουσκέτς, Ινιέστα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ.

Λεβερκούζεν - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 4-1

Η "Μπάρτσα" κόλλησε στο "Ολίμπικο", τεσσάρα η Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν νίκησε γιατί... μίλησε η ποιότητα του Χακάν Τσαλχάνογλου, ο οποίος με δύο γκολ, οδήγησε τη γερμανική ομάδα στην άνετη επικράτηση επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 4-1. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Αντμίρ Μεχμέντι εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση των αμυντικών της ΜΠΑΤΕ και έδωσε προβάδισμα στην Μπάγερ. Όμως, εννιά λεπτά αργότερα, οι Λευκορώσοι ισοφάρισαν με κοντινή κεφαλιά του Μιλούνοβιτς. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Τσαλχάνογλου ανέλαβε δράση, έκανε το 2-1 με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, προτού ο Χαβιέρ Ερνάντες τριπλισιάσει τα τέρμα της ομάδας του, ενώ στο 76ο και πάλι ο Τούρκος άσος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι "κλείδωσε" τη νίκη.

Οι συνθέσεις

Λεβερκούζεν: Λένο, Τα, Παπαδόπουλος, Χίλμπερτ, Βέντελ, Λ. Μπέντερ (44' Κράμερ), Τσαλχάνογλου (77' Μπράντ), Μπελαράμπι, Καμπλ, Μεχμέντι, Ερνάντες (72' Κίσλινγκ).

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Τσέρνικ, Ντούμπρα, Μιλούνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Πολιάκοφ, Αλεκσίεβιτς, Στάσεβιτς, Μπάγκα (60' Καρνίτσκι), Χλεμπ (30' Βολόντκο), Σίγκνεβιτς, Γκορντέιτσουκ (78' Βολόντκο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK