"Καθάρισε' η Μπάγερν, εξέπληξε η ΤΣΣΚΑ, απογοήτευσε η Σίτι (VIDEOS)

Με τη νέα νίκη της επί της Ρόμα. αυτή τη φορά με στο Μόναχο, η Μπάγερν εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή της στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλωσε το Ετιχαντ η ΤΣΣΚΑ, 2-1 την αυτοκαταστροφική Μάντσεστερ Σίτι.

"Καθάρισε' η Μπάγερν, εξέπληξε η ΤΣΣΚΑ, απογοήτευσε η Σίτι (VIDEOS)

Μπάγερν-Ρόμα 2-0

(34' Ριμπερί, 64' Γκέτσε)

Αυτή τη φορά η Μπάγερν προτίμησε να μην πατήσει πολύ το γκάζι και αρκέστηκε σε μία εμφάνιση από αυτές που χαρακτηρίζουμε επαγγελματικές. Ηλεγξε το ρυθμό του ματς, είχε την κατοχή της μπάλας και χωρίς να εκβιάζει προσπάθειες, απειλούσε τη ρωμαϊκή εστία.

Το σκορ άνοιξε στο 38' όταν ο αμυντικογενής, κατά τα άλλα, Αλάμπα, έκανε μία ωραία κούρσα από αριστερά και πάσαρε στον Ριμπερί ο οποίος τελείωσε όμορφα τη φάση. Η Ρόμα, με τους τρεις Ελληνες στην ενδεκάδα της, επιχείρησε να αντιδράσει, αλλά κατάφερε ελάχιστα πράγματα.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπάγερν πέτυχε και δεύτερο γκολ σε μία φάση που η άμυνα των Ρωμαίων κοιμήθηκε. Ο Λεβαντόφσκι κινήθηκε στην πλάτη της, έβγαλε στον Γκέτσε ο οποίος με κοντινή προβολή έγραψε το τελικό 2-0.

Μπάγερν: Νόιερ, Ραφίνια, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπενατιά, Μπερνάτ, Αλάμπα (81' Ρόντε), Λαμ (89' Χόμπιεργκ), Τσάμπι Αλόνσο (72' Σακίρι), Γκέτσε, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

Ρόμα: Σκορούπσκι, Τοροσίδης, Μανωλάς, Γιανγκά-Μπιβά, Χολέμπας (46' Κόουλ), Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Σεϊντού Κεϊτά, Φλορέντσι (58' Πιάνιτς), Ιτούρμπε (74' Ζερβινιό), Ντέστρο.

Μάντσεστερ Σίτι-ΤΣΣΑ Μόσχας 1-2

(8' Τουρέ- 2' και 34' Ντουμπιά)

Η Σίτι έκανε ότι είναι δυνατόν σ' αυτό το παιχνίδι για να καταστραφεί. Δέχθηκε γκολ μόλις στο 2, από τον Ντουμπιά, και παρά το γεγονός ότι ισοφάρισε γρήγορα με το έξοχο χτύπημα φάουλ του Τουρέ, δεν κατάφερε να γίνει το αφεντικό του ματς.

Αντιθέτως, άφησε χώρους για να δράσει η αντίπαλός της η οποία στο 34' κατάφερε και άλλη ζημιά. Η ασίστ του Νάτχο έβγαλε μόνο του τον Ντούμπια ο οποίος διαμόρφωσε το 1-3 παγώνοντας το γήπεδο.

Ο Πελεγκρίνι φρέσκαρε την ομάδα του μόλις στο 46' με τις προσθήκες των Φερναντίνιο και Νασρί αλλά και πάλι τίποτα δεν άλλαξε για τη Σίτι η οποία έβγαλε τα μάτια της. Στο 70' ο διαιτητής Σιδηρόπουλος απέβαλλε τον Φερναντίνιο, στο 82' έστειλε στα αποδυτήρια και τον Τουρέ και το βασανιστήριο των πρωταθλητών Αγγλίας έλαβε τέλος.

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Φερνάντο (65' Ντζέκο), Γιαγιά Τουρέ, Χεσούς Νάβας (46' Νασρί), Μίλνερ, Γιόβετιτς (46' Φερναντίνιο), Αγκουέρο.

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενίκοβ, Βέρνμπλουμ, Νάτχο, Μούσα, Τζαγκόεβ (86' Εφρέμοφ), Ερεμένκο, Ντουμπιά (66' Μιλάνοφ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK