Special Βασιλεία, ξέσπασε στο β' η Σάλκε

Η Τσέλσι του Μουρίνιου τα βρήκε σκούρα απέναντι στην αξιόμαχη Βασιλεία και ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Ξέσπασε στο β' μέρος η Σάλκε απέναντι στη Στεάουα.

Special Βασιλεία, ξέσπασε στο β' η Σάλκε

Τσέλσι-Βασιλεία 1-2

(45' Οσκαρ - 71' Σαλάχ, 81' Στρέλερ)

Με το έκτο γκολ του Οσκαρ σε 7 συμμετοχές του στo Champions League έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Η σκληροτράχηλη Βασιλεία έβαλε δύσκολα στην κάτοχο του Europa League και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δούμε ένα κακό παιχνίδι με φάσεις στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, έγινε το αναπάντεχο. Ο Σαλάχ στο 71' και ο Στρέλερ στο 81' άλλαξαν τα δεδομένα και έφεραν τη Βασιλεία μπροστά στο σκορ με 2-1! Η Τσέλσι προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν γλίτωσε τη δεύτερη σερί ήττα (είχε χάσει και από την Εβερτον στο πρωτάθλημα).

Για επιμύθιο, αξίζει να αναφερθεί πως σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια ο Μουρίνιο έφευγε από την Τσέλσι μετά το 1-1 με την Ρόζενμποργκ. Ετσι για την ιστορία...

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Λουίζ, Κέιχιλ, Κόουλ, Φαν Χίνκελ (76' Μικέλ), Λάμπαρντ (76' Μπα), Γουίλιαν (67' Μάτα), Οσκάρ, Αζάρ, Ετό

Βασιλεία: Ζόμερ, Βόσερ, Σαρ, Ιβάνοφ, Σαφαρί, Σαλάχ (88' Τζακά), Ντίας, Φράι, Στόκερ (81' Ατζετί), Σιο (64' Ντελγάδο), Στρέλερ

Special Βασιλεία, ξέσπασε στο β' η Σάλκε
INTIME SPORTS

Σάλκε-Στεάουα 3-0

(67' Ούτσιντα, 78' Μπόατενγκ, 85' Ντράξλερ)

Μόνο το ρόλο του κομπάρσου δεν είχε η Στεάουα στο πρώτο ημίχρονο στην "Αλιάνζ Αρένα". Η ομάδα του Παντελή Καπετάνου προσπάθησε να δημιουργήσει -και το έκανε- ευκαιρίες απέναντι στη Σάλκε που δεν βρήκε ποτέ την ταυτότητά της στον αγωνιστικό χώρο, πόσο μάλλον τον τρόπο να απειλήσει με μια καλή ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος η Στεάουα ήταν αυτή που στα πρώτα λεπτά μπήκε με διάθεση να κάνει τη ζημιά, η Σάλκε, όμως, ήταν αυτή που σκόραρε με τον Ούτσιντα στο 67ο λεπτό και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Αυτή "κλείδωσε" στο 78ο λεπτό με τον Μπόατενγκ να κάνει το 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Ντράξλερ στο 85' διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Σάλκε: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Ματίπ, Αόγκο, Χέγκερ (88' Γκορέτσκα), Νόισταντερ, Φαρφάν (89' Κλέμενς), Μπόατενγκ, Ντράξλερ, Σάλαϊ (82' Φουχς)

Στεάουα: Ταταρουσάνου, Γκεοργκιέφσκι, Σούκαλα, Γκάρντος, Λατοβλέβιτσι, Πιντίλι, Μπουρτσεάνου, Πόπα, Στάντσιου (60' Τάτου, 73' Κριστέα), Τανάσε, Καπετάνος (64' Πιοβακάρι)

News 24/7

24MEDIA NETWORK