Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου 2-0

Με γκολ του Ζιρού, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την τραγική έξοδο του Νόιερ στο 77' και του Εζίλ στις καθυστερήσεις, η Άρσεναλ επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου στο "Emirates" με 2-0 και πήρε τους πρώτους βαθμούς στον έκτο όμιλο του Champions League.

Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου 2-0

Η Άρσεναλ νίκησε γιατί εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό λάθος του Νόιερ στο 77' και μετά από πολύ καιρό ήταν εκπληκτική στην άμυνα. Η Μπάγερν είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, δυσκολεύοντας σε μερικές περιπτώσεις τον Τσεχ, με πιο κινητικούς τους Τιάγκο και Βιδάλ. Εκείνη όμως που έφτασε πιο κοντά στο γκολ ήταν η Άρσεναλ. Στο 33' ο Τίο Γουόλκοτ ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει το 1-0 για τους "κανονιέρηδες", ωστόσο ο Μάνουελ Νόιερ οριζοντιώθηκε και απέκρουσε πάνω στη γραμμή την εξ επαφής κεφαλιά του επιθετικού των γηπεδούχων.

Η υπεροχή των Βαυαρών συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο και όλα έδειχναν πως το γκολ δεν θα αργούσε. Έτσι κι έγινε, μόνο που ανήκε στην Άρσεναλ. Ο Ζιρού εκμεταλλεύτηκε την τραγική έξοδο του Νόιερ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ομάδα του Βενγκέρ παρέμεινε προσηλωμένη στην άμυνα, είχε τον Τσεχ σε εξαιρετική βραδιά και στις καθυστερήσεις ο Εζίλ έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Αυτοί ήταν οι πρώτοι βαθμοί για τον βρετανικό σύλλογο στο φετινό Champions League.

Άρσεναλ:Τσεχ, Μερτεζάκερ, Κονσιελνί, Μονρεάλ, Μπεγερίν, Κοκλέν, Ράμσεϊ (57' Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν), Σάντι Καθόρλα, Οζίλ, Αλέξις Σάντσες (82' Γκιμπς), Γουόλκοτ (77' Ζιρού).

Μπάγερν:Νόιερ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Μπερνάτ, Λαμ, Τιάγκο, Τσάμπι Αλόνσο (71' Κίμιχ), Βιδάλ (71' Ραφίνια), Ντόουγκλας Κόστα, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η βαθμολογία και τα στατιστικά του ομίλου του Ολυμπιακού στο Champions League

Η φανταστική απόκρουση του Νόιερ

ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

News 24/7

24MEDIA NETWORK