Μπάγερν Μονάχου-Άρσεναλ 5-1

Η Μπάγερν διέλυσε 5-1 την Άρσεναλ και διέγραψε την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Λονδίνο.

Μπάγερν Μονάχου-Άρσεναλ 5-1

Η Μπάγερν νίκησε γιατί ήθελε να δείξει ότι η ήττα από την Άρσεναλ την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και η ισοπαλία με την Άιντραχτ στο πρωτάθλημα, ήταν κακή παρένθεση. Προηγήθηκε νωρίς-νωρίς με τον Λεβαντόφσκι (10ο λεπτό), ενώ στο 29' ο Μίλερ έβαλε γερά θεμέλια νίκης κάνοντας το 2-0. Στο ενδιάμεσο σκόραρε και η Άρσεναλ με τον Οζίλ, αλλά σωστά ακυρώθηκε ως χέρι. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 44' όταν ο Αλάμπα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για τους Βαυαρούς.

Το πάρτι των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Στο 55' ο Ρόμπεν έκανε το 4-0 απέναντι σε μία Άρσεναλ που έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει και να δείξει παλμό. Οι "κανονιέρηδες" το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 69' με τον Ζιρού. To κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 89' με τον Μίλερ να διαμορφώνει το τελικό 5-1.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ (68' Μπενατιά), Χάβι Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Τόμας Μίλερ, Κομάν (55' Ρόμπεν), Ντόουγκλας Κόστα, Λεβαντόβσκι (71' Βιδάλ).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Ντεμπισί, Μέρτεζακερ, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Μονρεάλ, Κοκελέν, Καθόρλα (87' Τσέιμπερς), Μεσούτ Εζίλ, Τζόελ Κάμπελ (59' Γκιμπς), Αλέξις Σάντσες, Ζιρού (85' Ιουόμπι).

Τα γκολ του αγώνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK