"Κόλλησε" στο Κίεβο η Τσέλσι, εύκολα η Πόρτο

Η Τσέλσι τα βρήκε "σκούρα" απέναντι στην μαχητική Ντιναμό Κιέβου, η οποία την κράτησε στο 0-0. Στο άλλο ματς του ομίλου η Πόρτο χρειάστηκε πέντε λεπτά για να καθαρίσει την υπόθεση νίκη απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δείτε σε VIDEOS τα γκολ των αγώνων.

"Κόλλησε" στο Κίεβο η Τσέλσι, εύκολα η Πόρτο

Η Ντιναμό Κιέβου με την Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες γιατί... η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γουίλιαν στο 47ο λεπτό κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι Αλεξάντρ Σοφκόφσκι. Αυτή ήταν η καλύτερη ευκαιρία των "μπλε", οι οποίοι είχαν την υπεροχή, πίεσαν για το πολυπόθητο γκολ, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Ουκρανός γκολκίπερ αποσόβησε τον κίνδυνο με εξαιρετικές αποκρούσεις. Παράλληλα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φανούν επικίνδυνοι μέσω αντεπιθέσεων, αλλά τα σουτ που επιχείρησαν δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Οι συνθέσεις

Ντιναμό Κιέβου (4-2-3-1): Σοφκόφσκι, Κατσερίντι, Ντράγκοβιτς, Βίντα, Ντανίλο Σίλβα, Σίντορτσουκ, Ριμπάλκα, Γιαρμολένκο, Γκονζάλες, Μπουγιάλσκι (83' Γκαρμάς), Κράβετς (Μοράες).

Τσέλσι (4-2-3-1): Μπέγκοβιτς, Ζουμά, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Μάτιτς, Φάμπρεγκας (75' Όσκαρ), Γουίλιαν, Ντιέγκο Κόστα.

"Κόλλησε" στο Κίεβο η Τσέλσι, εύκολα η Πόρτο

Η Πόρτο νίκησε γιατί... εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά της Μακάμπι Τελ Αβίβ και σημείωσε δύο γκολ σε διάστημα 5 λεπτών. Ο Βινσέντ Αμπουμπακάρ, με κεφαλιά, έδωσε προβάδισμα στους "Δράκους" στο 37ο λεπτό, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιασίν Μπραχίμι βρέθηκε απέναντι στον Πρέντραγκ Ραΐκοβιτς και με όμορφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι παίκτες του Ζουλέν Λοπετέγκι διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το δεύτερο ημίχρονο, δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο και πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη στον όμιλο, παραμένοντας πρώτοι με 7 βαθμούς.

Οι συνθέσεις

Πόρτο (4-3-3): Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Μάρτινς Ίντι, Μαρκάνο, Λαγιούν, Ρούμπεν Νέβες, Αντρέ Αντρέ, Ιμπιλά (Περέιρα), Μπραχίμι (84' Ερέρα), Κορόνα (Τέγιο), Αμπουμπακάρ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (4-3-3): Ραΐκοβιτς, Τίμπι, Κάρλος Γκαρσία, Μπεν Χαΐμ Ι, Μπεν Χαρούς, Άλμπερμαν, Μίτροβιτς (56' Ρίκαν), Πέρετς, Μπεν Χαΐμ ΙΙ (84' Ιτζάκι), Μίχα (73' Βέρμουτ), Ζάχαβι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία και τα στατιστικά των ομίλων του Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK