Πήρε το "Χ" στο Λονδίνο η Σάλκε, ο υιός Ζάχοβιτς έσωσε τη Μάριμπορ (VIDEOS)

Η Σάλκε δεν πανικοβλήθηκε στο Λονδίνο και ισοφάρισε το γρήγορο γκολ του Φάμπρεγας για να φύγει με το 1-1 από το Νησί. Ο 18χρονος γιος του Ζλάτχο Ζάχοβιτς χάρισε στη Μάριμπορ το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Σπόρτινγκ.

Πήρε το "Χ" στο Λονδίνο η Σάλκε, ο υιός Ζάχοβιτς έσωσε τη Μάριμπορ (VIDEOS)

Τσέλσι-Σάλκε 1-1

(11' Φάμπρεγας-62' Χούντελααρ)

Μόλις μετά από 11 λεπτά αγώνα, η Τσέλσι βρήκε τα κλειδιά για να ξεδικλώσει την άμυνα της Σάλκε με τον Φάμπρεγας μετά από ασίστ του Αζάρ. Θα περίμενε κανείς ότι το γρήγορο γκολ θα βοηθούσε την ομάδα του Μουρίνιο να παίξει πιο απελυθερωμένα, στην πραγματικότητα όμως οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στη δημιουργία και έδωσαν δικαιώματα στον αντίπαλό τους.

Στο 62' μάλιστα ο σκόρερ Φάμπρεγας έχασε την μπάλα λίγο πάνω από τη μεσαία γραμμή και χάρισε την ευκαιρία στη Σάλκε να ξεδιπλώσει μία γρήγορη αντεπίθεση η οποία κατέληξε στο γκολ του Χούντελααρ. Ο Μουρίνιο τότε αποφάσισε να αφήσει το ροτέισον κατά μέρος, έριξε στη μάχη τους Ντιέγκο Κόστα και Ρεμί, ωστόσο η ομάδα του δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική για την εστία του Φάρμαν και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Φιλίπε Λουίς, Μάτιτς, Φάμπρεγκας, Ραμίρες (67' Οσκαρ), Αζάρ, Ουίλιαν (74' Ρεμί), Ντρογκμπά (74' Ντιέγκο Κόστα).

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χέγκερ, Αϊχάν, Νόιστεντερ, Φουχς, Αόγκο, ΚΠ Μπόατενγκ, Μάιερ (74' Τσούπο-Μοτίνγκ), Σαμ (78' Μπαρνέτα), Ντράξλερ (86' Ομπάσι), Χούντελααρ.

Πήρε το "Χ" στο Λονδίνο η Σάλκε, ο υιός Ζάχοβιτς έσωσε τη Μάριμπορ (VIDEOS)

Μάριμπορ-Σπόρτινγκ 1-1

(92' Ζάχοβιτς-80' Νανί)

Στη Σλοβενία η Σπόρτινγκ μπήκε στο γήπεδο με διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας κάτι που κατάφερε στα πρώτα 35 λεπτά. Σ' αυτό το διάστημα του αγώνα τα ποσοστά της κατοχής της μπάλας άγγιξαν το 70% ενώ η πορτογαλική ομάδα έχασε την καλύτερη ευκαιρία της στο 28' όταν ο Καρίγιο σημάδεψε το δοκάρι του Χαντάνοβιτς. Από το 35' και έπειτα, τη σκυτάλη της πίεσης πήρε η Μάριμπορ η οποία είχε με τη σειρά της δοκάρι στο 43' με τον Ράϊσεβιτς.

Στην επανάληψη τη μερίδα του λέοντος στην πίεση και την κατοχή την είχε και πάλι η Σπόρτινγκ η οποία είδε την πρωτοβουλία στις κινήσεις να μετουσιώνεται σε γκολ στο 80' με το ωραίο σουτ εκτός περιοχής του Νανί. Στο αμέσως επόμενο λεπτό πήρε θέση στο γήπεδο ο Λούκα Ζάχοβιτς, υιός του Ζλάτχο, ο οποίος στο 92' έγινε ο ήρωας των γηπεδούχων. Ο Ραούλ Πατρίτσιο έκανε ένα... μεγαλοπρεπές τσαφ και ο 18χρονος άσος διαμόρφωσε με κεφαλιά το 1-1.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Στογιάνοβιτς, Ραΐτσεβιτς, Άργκους, Βίλερ, Μέρτελς, Φιλίποβιτς, Σάλαλιτς (58' Mπόχαρ), Βρσιτς (81' Ζάχοβιτς), Ιμπραΐμι, Ταβάρες (84' Μεντί).

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρούι Πατρίσιο, Σέντρικ, Μαουρίσιο, Σαρ, Ζέφερσον, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Αντρέ Μαρτίνς (46' Ζοάο Μάριο), Αντριέν Σίλβα, Νανί, Καρίγιο (66' Μανέ), Σλιμανί (90' Μοντέρο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK