Συνεχίζει αήττητη η Πόρτο, ο Γουίλιαν έσωσε την Τσέλσι

Η Τσέλσι έδωσε τέλος στο αήττητο της Ντιναμό Κιέβου στο φετινό Champions League, επικρατώντας με 2-1 στο "Σταμφορντ Μπριτζ". Εύκολη νίκη της Πόρτο επί της Μακάμπι με 3-1 στο Ισραήλ.

Συνεχίζει αήττητη η Πόρτο, ο Γουίλιαν έσωσε την Τσέλσι

Τσέλσι - Ντιναμό Κιέβου 2-1

Η Τσέλσι νίκησε γιατί είχε την τύχη να βρεθεί μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ του Ντράγκοβιτς, ενώ το γκολ του Γουίλιαν στο 83' έσωσε την... παρτίδα για την ομάδα του Μουρίνιο. Οι "μπλε" βρέθηκαν σε θέση οδηγού στο 34' με αυτογκόλ του Ντράγκοβιτς.

Ο ίδιος παίκτης έφερε το ματς στα ίσα για την Ντιναμό Κιέβου στο 78' με ωραίο σουτ, βάζοντας δύσκολα στο βρετανικό σύλλογο. Τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε στο 83΄ο Γουίλιαν, ο οποίος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας με το γκολ αυτό και τη νίκη στην ομάδα του. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους φιλοξενούμενους στο φετινό Champions League.

Τσέλσι:Μπέγκοβιτς, Ζουμά, Μπαμπά, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγκας (79' Πέδρο), Ραμίρες, Όσκαρ (79' Αζάρ), Γουίλιαν (91' Κέιχιλ), Ντιέγκο Κόστα.

Ντιναμό Κιέβου:Σοφκόφσκι, Αντούντες, Ντράγκοβιτς, Βίντα, Κατσερίντι, Σίντορτσουκ (46' Γκαρμάς), Ριμπάλκα, Γκονζάλες, Μπουγιάλσκι, Γιαρμολένκο, Κράβετς (56' Μοράες).

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Πόρτο 1-3

Συνεχίζει αήττητη η Πόρτο, ο Γουίλιαν έσωσε την Τσέλσι

Η Πόρτο νίκησε γιατί ήταν καλύτερη. O Τέγιο πρόλαβε τον Ραΐκοβιτς και με όμορφο τελείωμα έδωσε προβάδισμα στους "Δράκους" στο 19'. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του 2ου μέρους ο Αντρέ Αντρέ έκανε με κεφαλιά το 0-2 για τους φιλοξενούμενους και από το σημείο εκείνο όλα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του Λοπετέγκι. Στο 72' η Πόρτο πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με εξαιρετικό πλασέ του Λαγιούν, "κλειδώνοντας" με αυτό τον τρόπο τη νίκη.

Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-3 στο 75' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζάχαβι, ο οποίος νίκησε τον Κασίγιας. Η νίκη αυτή ήταν η τρίτη για την Πόρτο που παραμένει αήττητη στους ομίλους του φετινού Champions League.

Μακάμπι Τελ Αβίβ:Ραΐκοβιτς, Τίμπι, Μπεν Χαΐμ Ι, Μπεν Χαρούς (46' Μπεν Μπασάτ), Κάρλος Γκαρσία, Άλμπερμαν, Ζαχάβι, Ρίκαν, Βέρμουτ (46' Μίτροβιτς), Πέρετς (82' Ιγκιεμπόρ), Μπεν Χαΐμ ΙΙ.

Πόρτο:Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Μάρτινς Ίντι, Μαρκάνο, Λαγιούν, Ρούμπεν Νέβες, Εβάντρο (62' Ερέρα), Αντρέ Αντρέ (89' Ιμπιλά), Ντανίλο, Τέγιο (76' Βαρέλα), Αμπουμπακάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η βαθμολογία και τα στατιστικά των ομίλων του Champions League

Όλα τα γκολ του Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK