Εφτάρα η Σαχτάρ, δεν τα κατάφερε ο Βαλβέρδε (VIDEOS)

Σε πάρτι μετέτρεψε το ματς κόντρα στην ΜΠΑΤΕ η Σαχτάρ, την οποία διέσυρε εκτός έδρας με το εμφατικό 7-0! Ρεκόρ και 5 γκολ από τον Λουίζ Αντριάνο. Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Βαλβέρδε στην Πορτογαλία από την Πόρτο.

Εφτάρα η Σαχτάρ, δεν τα κατάφερε ο Βαλβέρδε (VIDEOS)

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-7

(11' Άλεξ, 28', 36',40, 44', 82' Αντριάνο, 35' Ντάγκλας)

Εφτάρα η Σαχτάρ, δεν τα κατάφερε ο Βαλβέρδε (VIDEOS)

Ένα τρελό ματς διεξήχθη στη Λευκορωσία όπου η Μπάτε Μπορίσοφ υποδέχθηκε την Σαχτάρ Ντόνετσκ και γνώρισε την ήττα με 7-0! Οι Ουκρανοί μπήκαν "μπαρουτοκαπνισμένοι" στον αγώνα, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με τον Άλεξ. Στη συνέχεια ο Λουίζ Αντριάνο πήρε το όπλο του και πυροβόλησε 4 φορές σε 16 λεπτά (28', 36', 40', 44'), κάτι που τον έκανε παράλληλα και τον πιο γρήγορο ποδοσφαιριστή που σημειώνει καρέ τερμάτων σε αγώνα Champions League!

Ενδιάμεσα είχε σκοράρει και ο Ντάγκλας Κόστα (35'). Το ημίχρονο έληξε με 0-6, κάτι που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ μέχρι σήμερα σε πρώτο ημίχρονο αγώνα Champions League. Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο πριν ξεκινήσει το δεύτερο μέρος. Παρά το γεγονός πως ο κόουτς των φιλοξενούμενων έκανε 3 αλλαγές μαζεμένες στο 46ο λεπτό ξεκουράζοντας παίκτες, στο 82' ο Λουίζ Αντριάνο σημείωσε ένα ακόμα τέρμα (5 στον αριθμό, επίτευγμα που είχε καταφέρει μόνο ο Μέσι στο Champions League) γράφοντας το τελικό 0-7!

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Τσέρνικ, Χάγκους, Πολιάκοβ, Τούμπιτς (46' Γκαϊντούτσικ), Μλαντένοβιτς, Λιχταρόβιτς (46' Αλεκσίεβιτς), Γιαμπλόνσκι, Καρνίτσκι, Γκορντεϊτσούκ, Βολόντκο, Σίγκνεβιτς (74' Μπάγκα)

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σεβτσούκ, Στεπανένκο, Φερνάντο (46' Φρεντ), Αλέξ Τεϊσέιρα, Ντόουγκλας Κόστα (46' Μάρλος), Τάιζον (46' Μπερνάρντ), Λουίζ Αντριάνο

Πόρτο - Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1

(45' Ερέρα, 71' Κουαρέσμα - 58' Φερνάντες)

Εφτάρα η Σαχτάρ, δεν τα κατάφερε ο Βαλβέρδε (VIDEOS)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν κατάφερε να φύγει με κάποιο βαθμό από την Πορτογαλία. Η Πόρτο επικράτησε με 2-1 με γκολ των Ερέρα και Κουαρέσμα παίρνοντας μια σπουδαία νίκη. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις κι ενώ όλα έδειχναν πως θα πάμε με το 0-0 στην ανάπαυλα, ήρθε ο Ερέρα και με ένα πανέμορφο γκολ άνοιξε το σκορ.

Με την έναρξη της επανάληψης (46'), ο Βαλβέρδε έκανε δύο αλλαγές (Ετσεμπερία, Μουνιαΐν), κάνοντας πιο επιθετικό το σχήμα, κάτι που του "βγήκε", με τον Φερνάντες να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 58'.

Ωστόσο, ο Κουαρέσμα που είχε μπει στο 71ο λεπτό στο γήπεδο, σκόραρε 4 λεπτά αργότερα (75') και έδωσε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στους Πορτογάλους.

Πόρτο: Φαμπιάνο, Ντανίλο, Μάικον, Μάρτινς Ίντι, Αλέξ Σάντρο, Καζεμίρο (71' Κουαρέσμα), Έκτορ Ερέρα, Μπραχιμί, Κιντέρο (64' Νέβες), Τέγιο, Τζάκσον Μαρτίνες

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Ετσεΐτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Ιτουράσπε, Σαν Χοσέ (46' Μουνιαΐν), Μίκελ Ρίκο (Γκουρπέγκι), Σουσαέτα, Γκιγιέρμο Φερνάντεθ, Αντούριθ (46' Ετσεμπερία)

News 24/7

24MEDIA NETWORK