Η ατάκα του Ράκιτιτς για τον... απόντα Μπουφόν ήταν μυθική!

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν απέτυχε να πάρει μέσω της εθνικής Ιταλίας το εισιτήριο για το 6ο Μουντιάλ της καριέρας του και αυτό πληγώνει αφάνταστα τον... Ίβαν Ράκιτιτς! Διαβάστε τι είπε για τον κίπερ της Γιουβέντους...

Barcelona's Ivan Rakitic, left, celebrates after scoring his side's second goal as Juventus' Medhi Benatia, right, watches during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Ivan Rakitic, left, celebrates after scoring his side's second goal as Juventus' Medhi Benatia, right, watches during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Τζίτζι Μπουφον δεν είναι μόνο για τους Ιταλούς σύμβολο και εμβληματική προσωπικότητα αλλά για όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και η τελευταία τρανή απόδειξη ήρθε από την... Μπαρτσελόνα.

Παραμονή του αγώνα με την Γιουβέντους για την 5η αγωνιστική του Champions League, οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Ίβαν Ράκιτις εκπροσώπησαν τους "μπλαουγκράνα" στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης και στο πλαίσιο αυτής ο Κροάτης μέσος αφιέρωσε τρομερά λόγια για τον 39χρονο πορτιέρε των "μπιανκονέρι".

Εγώ να εξηγήσω κάτι στον Μπουφόν; Το βλέπω δύσκολο. Θα μπορούσα ακόμα και να παραχωρήσω τη θέση μου για να βρισκόταν εκείνος στο Μουντιάλ αντί για μένα.

Αυτό που έχει δώσει στο ποδόσφαιρο είναι μοναδικό, οποιοδήποτε μικρό παιδί σχεδιάζει μία ομάδα ποδοσφαίρου θα έπαιρνε για τερματοφύλακα τον Μπουφόν", τόνισε ο μέσος των Καταλανών και πρόσθεσε:

"Όταν βλέπεις συγκεκριμένες εικόνες, σου έρχεται η διάθεση να είσαι κοντά τους, δεν υπάρχουν λόγια. Είναι κρίμα που ένας παίκτης όπως εκείνος δεν θα μπορέσει να έχει την ευκαιρία να παίξει σε τελική φάση Μουντιάλ για τελευταία φορά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK