Η Λέγκια "παρακαλεί" τη Σέλτικ για έναν αγώνα!

Τρόπο να διορθώσει το ανεκδιήγητο λάθος της χρησιμοποίησης ποδοσφαιριστή που ήταν τιμωρημένος ψάχνει εναγωνίως η Λέγκια και στην προσπάθεια αυτή ζήτησε από τη Σέλτικ να δεχθεί να παιχθεί ένας αγώνας μπαράζ για το ποια εκ των δύο θα προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League.

Η Λέγκια "παρακαλεί" τη Σέλτικ για έναν αγώνα!

Οι πρωταθλητές Πολωνίας απέκλεισαν εμφατικά τους "Κέλτες", νικώντας τόσο στη Βαρσοβία (4-1) όσο και στο Εδιμβούργο (2-0). Μόνο που στον επαναληπτικό του Μάρεϊφιλντ ο κόουτς Χένινγκ Μπεργκ έβαλε στο γήπεδο τον Μπερεζίνσκι, παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, με αποτέλεσμα οι Σκώτοι να κερδίσουν το ματς 3-0 στα χαρτιά και με το εκτός έδρας γκολ να πάρουν το εισιτήριο για τον τελευταίο προκριματικό.

Ο αποκλεισμός ήταν οδυνηρός για τους Πολωνούς, οι οποίοι μέσω μιας ανοικτής επιστολής στη Σέλτικ ζητούν τον επαναπροσδιορισμό ενός αγώνα - μπαράζ, ο νικητής του οποίου θ' αντιμετωπίσει τη Μάριμπορ για μια θέση στους ομίλους της διοργάνωσης.

"Απευθύνομαι σε άνδρες", " μην καταστρέψετε την υπέροχη κληρονομιά που σας άφησαν να προσέχετε οι προηγούμενες γενιές" και " ελάτε να κανονίσουμε το θέμα τίμια, στο όνομα του αθλητικού πνεύματος και του fair play", ανέφερε μεταξύ άλλων το γράμμα που υπέγραψε ο ιδιοκτήτης Ντάριους Μιοντούσκι, επικαλούμενος το άρθρο 34 παρ.5 του Πειθαρχικού Κώδικα της UEFA, σύμφωνα με το οποίο αν υπάρχει κοινό αίτημα από δύο ομάδες εξετάζεται σχετικώς.

Η Λέγκια "παρακαλεί" τη Σέλτικ για έναν αγώνα!
PHOTOGRAPH: BARTLOMIEJ ZBOROWSKI

Μάλιστα αφήνει τους ανθρώπους της Σέλτικ να επιλέξουν τον τόπο διεξαγωγής!

Διαβάστε ακόμη:

Τιμωρία για τη Λέγκια, προκρίθηκε η Σέλτικ

News 24/7

24MEDIA NETWORK