Η Marca "περιποιείται" τον Σιδηρόπουλο

Ντενίζ Αϊτεκίν και Τάσος Σιδηρόπουλος. Δύο διεθνείς διαιτητές που είχαν την τύχη να σφυρίξουν στο Champions League, με τις τελευταίες ευρωπαϊκές τους εμφανίσεις όμως, να αναγκάζουν την UEFA να τους ... βάλει στο ψυγείο. Τι κοινό μοιράζονται ο Γερμανός και ο Έλληνας;

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντενίζ Αϊτεκίν είχε αποτελέσει για πολλούς τον αρνητικό πρωταγωνιστή του παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα με την Παρί για τους 16 του Champions League. Ο Γερμανός ρέφερι δίχασε με τις αποφάσεις του, με την UEFA τελικά να "τον βάζει στον πάγο" για το υπόλοιπο της διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η "Marca" σε άρθρο της αναφέρεται εκτενώς στην περίπτωση του Γερμανού διαιτητή και συνδέει την περίπτωσή του με τον επίσης Έλληνα διεθνή Τάσο Σιδηρόπουλο! Όπως αναφέρεται από το ισπανικό μέσο, ο Αϊτεκίν μαζί με τον Σιδηρόπουλο, είναι οι δύο μοναδικοί ρέφερι που μετά από ματς των 16, δεν έχουν οριστεί ξανά στους υπόλοιπους αγώνες, με την διοργανώτρια αρχή να αποφασίζει την περιθωριοποίησή τους!

Ο Έλληνας διαιτητής, είχε προκαλέσει τα παράπονα των Άγγλων, καθώς υπήρξε αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα μεταξύ της Άρσεναλ και της Μπάγερν, με αποκορύφωμα ένα πέναλτι που είχε καταλογίσει στον Λεβαντόβκσι από τον Κοσιελνί.

Για το θέμα άλλωστε είχε αναφερθεί και ο Αρσέν Βενγκέρ λέγοντας πως "δεν είμαι απογοητευμένος με τους παίκτες μου, αλλά με τον διαιτητή. Δεν ήταν πέναλτι και ο παίκτης ήταν οφσάιντ, η απόφαση του διαιτητή και του βοηθού είναι σκανδαλώδης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK