Η ματσάρα έγινε στο Λονδίνο, ανατροπή η Γιουβέντους

Με απάντηση στην απάντηση και συνολικά έξι γκολ Τσέλσι και Ρόμα έδωσαν μια σπουδαία ποδοσφαιρική παράσταση στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Το γκολ του Μάντζουκιτς στο τελευταίο 10λεπτο έκανε τη διαφορά στο Γιουβέντους-Σπόρτινγκ.

Η ματσάρα έγινε στο Λονδίνο, ανατροπή η Γιουβέντους
AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Γι' αυτό ακριβώς απολαμβάνουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Για παιχνίδια όπως αυτό στο "Στάμφορντ Μπριτζ" μεταξύ Τσέλσι και Ρόμα. Ναι μεν βρέθηκαν αντιμέτωπες μια ομάδα με Ιταλό προπονητή και μια ιταλική ομάδα, παρόλα αυτά το... κατενάτσιο έλειψε. Γκολ εσύ, γκολ εγώ κύλησε ο αγώνας μέχρι το 3-3 από τα πόδια του Αζάρ - το δεύτερο δικό του. Άλλα τόσα είχε και ο Έντι Τζέκο κάνοντας την προσωρινή ανατροπή για τους Ρωμαίους.

Για να μην ζηλεύουν πάντως στο Τορίνο και εκείνη η βραδιά ήταν δραματική. Διότι σε μια από τις κλασικές αντεπιθέσεις της η Σπόρτινγκ έφερε... παγωνιά. Μέχρι τη στιγμή που ο Πιάνιτς ισοφάρισε με φάουλ. Την εύθραυστη ισορροπία ήρθε ν' αναταράξει με το γκολ του ο Μάριο Μάντζουκιτς στο 84', επιτρέποντας στη Γιουβέντους να πάρει κεφάλι στη μάχη για τη δεύτερη θέση και στερώντας από τα "λιοντάρια" του Ζεζούς έναν πολύτιμο βαθμό.

Τι άλλο είδαμε το βράδυ της Τετάρτης. Την Παρί να σκορπάει την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και την Μπάγερν να στήνει πάρτι απέναντι στη Σέλτικ. Τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φεύγει με το μουρινιακό 1-0 από τη Λισαβόνα και τη Βασιλεία να κάνει την έκπληξη της βραδιάς, χάρη στο 2-0 επί της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.

Α' ΟΜΙΛΟΣ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Βασιλεία 0-2

(29' Τζάκα, 90' Όμπερλιν)

Μπενφίκα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

(64' Ράσφορντ)

Β' ΟΜΙΛΟΣ

Άντερλεχτ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-4

(3' Εμπαπέ, 44' Καβάνι, 66' Νεϊμάρ, 88' Ντι Μαρία)

Μπάγερν Μονάχου - Σέλτικ 3-0

(17' Μίλερ, 29' Κίμιχ, 51' Χούμελς)

Γ' ΟΜΙΛΟΣ

Καραμπάγκ - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

Τσέλσι - Ρόμα 3-3

(11' Νταβίντ Λουίζ, 37', 75' Αζάρ - 40' Κολάροφ, 64', 70' Τζέκο)

Δ' ΟΜΙΛΟΣ

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 3-1

(18'αυτ. Νικολάου, 61' Μέσι, 64' Ντιν - 90' Νικολάου)

Γιουβέντους - Σπόρτινγκ 2-1

(29' Πιάνιτς, 84' Μάντζουκιτς - 12'αυτ. Σάντρο)

News 24/7

24MEDIA NETWORK