Ηττήθηκε αλλά σκόραρε και ελπίζει ο ΑΠΟΕΛ, προβάδισμα για Σέλτικ, ελπίζει η Μονακό

Ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε την ήττα από την Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία με 2-1, ωστόσο το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του ενόψει της ρεβάνς στην Κύπρο. Προβάδισμα για Σέλτικ, ελπίζει η Μονακό.

Ηττήθηκε αλλά σκόραρε και ελπίζει ο ΑΠΟΕΛ, προβάδισμα για Σέλτικ, ελπίζει η Μονακό

Ο ΑΠΟΕΛ δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρόζενγμποργκ, από την οποία ηττήθηκε με 2-1 στη Νορβηγία, ωστόσο το εκτός έδρας γκολ του Εφραίμ διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της κυπριακής ομάδας για πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κακοί για μία ώρα και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο ημίχρονο χάρη σε γκολ των Γκίτκαερ στο 23' και Σκιέλβικ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε τυχερός αφού κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς με τον Εφράιμ ο οποίος μετά από ωραία μπαλιά του Γιαννιώτα έστειλε με το αριστερό την μπάλα στα δίχτυα για να "γράψει" το τελικό 2-1.

Αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ από το 19'. η Σέλτικ κατάφερε να πετύχει ένα πολύτιμο εκτός έδρας γκολ στο Καζακστάν στην αναμέτρηση με την Αστάνα, αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Γλασκώβη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Γιούρι Λογκβινένκο, αλλά στο 78ο λεπτό μια αμυντική αδράνεια έδωσε την ευκαιρία στον Γκρίφιθς να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν το τελικό σκορ.

Στο μεγάλο ματς της βραδιάς, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε με 2-1 της Μονακό, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Eμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων της τουρκικής ομάδας. Ο Νιγηριανός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να φέρνει το ματς στα ίσα τρία λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 61' και πάλι ο Εμενίκε.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αστάνα - Σέλτικ 1-1

(19' Λογκβινένκο - 78' Γκρίφιθς)

Ρόζενμποργκ - ΑΠΟΕΛ 2-1

(23' Γκίτκαερ, 45+1' Σκιέλβικ - 67' Εφραίμ)

Άστρα Γκιουργκίου - Κοπεγχάγη 1-1

(7' Φιλίπε Τεϊσέιρα - 65' Ντιλέινι)

Τρέντσιν - Λέγκια Βαρσοβίας 0-1

(69' Νίκολιτς)

Φενέρμπαχτσε - Μονακό 2-1

(39', 61' Εμενίκε - 42' Φαλκάο)

ΤΑ VIDEOS ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ

Άστρα Γκιουργκίου - Κοπεγχάγη 1-1

Τρέντσιν - Λέγκια Βαρσοβίας 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK